Italiaanse kalfsglaasjes
- Totale tijd 35min.
- 20min.
Bereiden - 15min.
Koken - 0min.
Afkoelen
Compatibele apparaten (2)
Ingrediënten
4 personen
280 g Kalfsfilet
60 g Varkenslende
40 g Pecorino met peper
0.5 Citroenen (zeste)
1 teentje Knoflookteentje
30 g Oud brood
2 el Peterselie
4 reepje Italiaanse ham
Zout, peper
Toebehoren
8 jars set
Bereiding
Stap 1 /6
Meng in een kom het gemalen kalfsvlees met de gemalen varkenslende.
Stap 2 /6
Voeg de in blokjes gesneden pecorino, fijn geraspte citroenrasp, gehakte knoflook, verkruimeld oud brood en gehakte peterselie toe. Breng op smaak met zout en peper naar smaak.
Stap 3 /6
Rol het mengsel tussen je handpalmen om kleine balletjes te vormen. Wikkel een sneetje Italiaanse ham om elke gehaktbal.
Stap 4 /6
Plaats de gehaktballetjes met de Italiaanse ham in de glaasjes zonder deksels.
Stap 5 /6
Plaats de glaasjes in het apparaat voorzien van de plaat. Start het kookproces.
Stap 6 /6
Serveer heet met de saus naar keuze.