Kebab uit de ActiFry
- Totale tijd 45min.
- 15min.
Bereiden - 30min.
Koken - 0min.
Afkoelen
Ingrediënten
4 personen
Bereiding
Stap 1 /6
Hak de ui fijn.
Stap 2 /6
Snijd het schapenvlees in blokjes van 3-4 cm. Doe de blokjes in een kom en doe de ActiFry-lepel bloem en de peper in de kom. Meng goed zodat alle stukken bedekt zijn.
Stap 3 /6
Meng in een andere kom het water en de tomatenpuree.
Stap 4 /6
"Doe de ui, de knoflook in de komijn in de ActiFry. Doe het schapenvlees in de ActiFry, aan de kant tegenover het handvat. Doe het water/tomatenpureemengsel in de ActiFry aan de kant van het handvat. Verdeel de olie over het schapenvlees. Sluit het deksel."
Stap 5 /6
Laat volgens de aangegeven tijd bakken.
Stap 6 /6
Dien op in een kebabbroodje met een saus naar keuze of met rijst.