Kefta-spiesjes - Recepten Easy Fry Max | Tefal
Tefal
Recept van Tefal

Kefta-spiesjes

ratings.0

-/5 -

  • Totale tijd 40min.
  • Bereiden
    10min.
  • Koken
    10min.
  • Afkoelen
    20min.

Ingrediënten

4 personen

  • 300 g Gehakt (rundvlees, lamsvlees of een mix van beide)

  • 30 g Ui, gesnipperd

  • 1 el Munt

  • 0.5 Bosje peterselie, fijngehakt

  • 1 tl Gemalen komijn

  • 15 g Paneermeel

  • 0.5 tl Gemalen koriander

  • Zout en peper

  • 4 Houten spiesjes

Bereiding

Stap 1 /6

Week de spiesjes 10 minuten in een bak water.

  • 4 Houten spiesjes

Stap 2 /6

Snijd de ui en knoflook fijn. Meng in een kom het gehakt, de peterselie, munt, fijngehakte ui, knoflook en paneermeel. Voeg de gemalen koriander en komijn toe. Breng op smaak met zout en peper. Meng grondig om alle ingrediënten gelijkmatig te verdelen.

  • 300g Gehakt (rundvlees, lamsvlees of een mix van beide)
  • 30g Ui, gesnipperd
  • 1el Munt
  • 0.5 Bosje peterselie, fijngehakt
  • 1tl Gemalen komijn
  • 15g Paneermeel
  • 0.5tl Gemalen koriander
  • Zout en peper

Stap 3 /6

Vorm met je handen strakke boomstammen van elk ongeveer 50 g. Rijg twee boomstammen aan elke prikker. Druk ze stevig aan zodat ze goed op de spies blijven zitten. Bereid alle spiesen op dezelfde manier.

Stap 4 /6

Leg de spiesjes op een bord en zet 20 minuten in de koelkast om het mengsel te laten opstijven.

Stap 5 /6

Plaats de spiesjes in het apparaat voorzien van de plaat. Start het kookproces.

Stap 6 /6

Serveer de spiesjes onmiddellijk, samen met gegrilde groenten en een lichte saus naar keuze.

Rooster SS-185685

€ 5,00

Op voorraad

Rooster SS-185685