Kip involtini
- Totale tijd 40min.
- 20min.
Bereiden - 20min.
Koken - 0min.
Afkoelen
Ingrediënten
4 personen
2 stuk Kipkoteletten (250 g elk)
20 reepje Gerookt spek
1 bal Mozzarella
1 stuk Rode paprika, in reepjes gesneden
1 stuk Gele paprika, in reepjes gesneden
4 stuk Zongedroogde tomaten
4 el Pesto
Zout, peper
2 el Olijfolie
6 bladje Verse salieblaadjes
Bereiding
Stap 1 /5
Maak de kippenkoteletten eerst plat tussen twee vellen huishoudfolie met een hamer of de bodem van een steelpan tot ze gelijkmatig dik zijn.
Stap 2 /5
Bestrijk elke kotelet met de pesto. Snijd de mozzarella in plakjes en schik ze op de koteletten. Voeg de rode en gele paprikareepjes en de stukjes zongedroogde tomaat toe. Breng op smaak met een beetje zout, peper en salieblaadjes.
Stap 3 /5
Rol de gevulde koteletten op en omring ze met de plakjes gerookt spek. Maak de rolletjes vast met tandenstokers om ze dicht te houden of met braadgaren. Bestrijk de rolletjes met olijfolie.
Stap 4 /5
Leg de involtini rolletjes in het apparaat. Start het kookproces.
Stap 5 /5
Snijd de involtini in plakjes en serveer met een salade.
