Krokant gegrilde asparages
- Totale tijd 33min.
- 25min.
Bereiden - 8min.
Koken - 0min.
Afkoelen
Ingrediënten
4 personen
1 el Mosterd
6 el Olijfolie
250 ml Water
0.5 zeste Limoensap
1 teentje Knoflook
1 el Kappertjes
3 straaltje Ansjovis, fijngehakt
24 Groene asperges
2 el Eetlepels olijfolie
*Zout
1 el Kappertjes
1 el Basilicum, fijngehakt
Bereiding
Stap 1 /4
Verwijder met een klein mesje de schubben van de asperges. Snijd de onderkant eraf. Besprenkel met olijfolie en zout.
Stap 2 /4
*Sluit de grill en zet hem aan. Het handmatige programma wordt automatisch geselecteerd. Selecteer de kleurinstelling Oranje met de M-knop en druk op OK. Eenmaal voorverwarmd, plaatst je de helft van de asperges in de grill en kookt u ze gedurende 4 minuten. Leg de gekookte asperges op een bord en kook de overige asperges gaar.
Stap 3 /4
*Doe alle ingrediënten voor de saus in de kom van een kleine blender en mix tot een gladde massa.
Stap 4 /4
Lepel de saus over de gegrilde asperges en top af met de kappertjes en basilicum. Serveer direct en geniet!