Oosterse uiensoep
- Totale tijd 25min.
- 0min.
Bereiden - 25min.
Koken - 0min.
Afkoelen
Ingrediënten
2 personen
500 g Ui
80 cl Groentebouillon
3 teentje Knoflook
1 tl Kurkumapoeder
1 tl Gemalen koriander
1 tl Gemalen komijn
1 tl Paprikapoeder
1 tl Neutrale olie
1 tl Boter
0.5 tl Zout
0.5 tl Peper
Voor de afwerking:
2 el Korianderblaadjes
2 el Geraspte kaas
Croutons
2 el Gebakken ui
Bereiding
Stap 1 /3
Pel de uien en snijd in ze in acht stukken. Pel de knoflook en verwijder de kiem.
Stap 2 /3
Doe alle ingrediënten in de blender. Sluit het deksel en stel het programma SOEP MET STUKJES in op 25 minuten. Start het programma.
Stap 3 /3
Serveer in kommen, bestrooi met korianderblaadjes, geraspte kaas en gebakken uitjes. Serveer met croutons of oosters brood.