Provençaalse tomaten
- Totale tijd 10min.
- 10min.
Bereiden - 0min.
Koken - 0min.
Afkoelen
Ontdek het volledige assortiment
Toon meer - Ontdek het volledige assortiment -
Ingrediënten
4 personen
4 stuk vleestomaten
2 teentje teentje knoflook
2 el peterselie
4 el olijfolie
2 el broodkruimels
zout
peper
Bereiding
Stap 1 /4
Zet de gril aan. Selecteer het programma Tomaten en druk op OK.
Stap 2 /4
Halveer de tomaten. Snijd indien nodig de onderkant van elke tomaat zodat ze plat liggen.
Stap 3 /4
Meng de olijfolie met de knoflook, peterselie en broodkruimels. Breng op smaak met zout en peper en strooi dit mengsel op de tomatenhelften.
Stap 4 /4
Leg de tomatenhelften op de voorverwarmde gril en sluit voorzichtig het deksel. Gril volgens de aanwijzingen op het display tot ‘grilled’.