Provençaalse tomaten
- Totale tijd 10min.
- 10min.
Bereiden - 0min.
Koken - 0min.
Afkoelen
Ingrediënten
4 personen
4 stuk vleestomaten
2 teentje teentje knoflook
2 el peterselie
4 el olijfolie
2 el broodkruimels
zout
peper
Bereiding
Stap 1 /4
Zet de gril aan. Selecteer het programma Tomaten en druk op OK.
Stap 2 /4
Halveer de tomaten. Snijd indien nodig de onderkant van elke tomaat zodat ze plat liggen.
4stuk vleestomaten
Stap 3 /4
Meng de olijfolie met de knoflook, peterselie en broodkruimels. Breng op smaak met zout en peper en strooi dit mengsel op de tomatenhelften.
2teentje teentje knoflook 2el peterselie 4el olijfolie 2el broodkruimels zout peper
Stap 4 /4
Leg de tomatenhelften op de voorverwarmde gril en sluit voorzichtig het deksel. Gril volgens de aanwijzingen op het display tot ‘grilled’.