Vanille Yoghurt
- Totale tijd 8u. 10min.
- 10min.
Bereiden - 8u.
Koken - 0min.
Afkoelen
Compatibele apparaten (2)
Ingrediënten
8 personen
1 l Houdbare volle melk
50 g Basterdsuiker
1 teentje Vanillestokje (zaadjes)
1 zakje Yoghurtstartculturen
Toebehoren
8 jars set
Bereiding
Stap 1 /5
Meng in een kom de volle melk met de vanillezaadjes en basterdsuiker. Roer goed totdat de suiker volledig is opgelost.
Stap 2 /5
Voeg het zakje met startculturen voor yoghurt toe en roer om de culturen gelijkmatig in de melk te verdelen.
Stap 3 /5
Giet het mengsel in de glaasjes.
Stap 4 /5
Plaats de glaasjes met deksel op elkaar in de mand van het apparaat. Start het kookproces.
Stap 5 /5
Laat afkoelen.