Varkenshaasje met mandarijn
- Totale tijd 45min.
- 30min.
Bereiden - 15min.
Koken - 0min.
Afkoelen
Ingrediënten
8 personen
2 Uien
8 Mandarijnen
500 g Bevroren julienne-gesneden groentes
800 g Varkenshaasje
Zout, peper
5 g Ras-el-hanout
6 cl Olijfolie
6 g Kalfsbouillon in poedervorm
6 g Honing
Toebehoren
Grillen
Bereiding
Stap 1 /3
Pel de uien en de mandarijn en ontdooi de julienne-gesneden groentes. Hak de uien in stukjes en snij de mandarijn in dikke schijfjes. Plaats de grilplaat in het toestel en bekleed de kom met bakpapier, waarbij ook de zijkanten worden bedekt.
Stap 2 /3
Doe de uien en de mandarijn in de kom. Leg het varkenshaasje erbovenop en kruid met zout en peper. Strooi er de ras-el-hanout overheen en besprenkel het geheel met olie. Voor de Easy Fry Oven & Grill 9in1: bekleed de grilplaat met een velletje bakpapier en leg er de uien en de mandarijn op. Leg het varkenshaasje erbovenop en kruid met zout en peper. Strooi er de ras-el-hanout overheen en besprenkel het geheel met olie. Plaats de grilplaat op het bovenste rooster van het toestel en sluit de deur.
Stap 3 /3
Zet de aangegeven stand aan voor 15 minuten en verstel de temperatuur naar 170 °C. Bruin in tussentijd de groenten in een koekenpan en zet aan de kant. Warm 150 ml water op en los er de kalfsbouillon in op. Bedruip het vlees na 10 minuten met de kalfsjus en bedek het daarna met honing. Laat het vlees verder garen voor de rest van de bereidingstijd en serveer met de groenten