Witte pensen met appels en saus van zwarte pens
Tefal
Recept van Tefal

Witte pensen met appels en saus van zwarte pens

ratings.0

-/5

  • Totale tijd 50min.
  • Bereiden
    25min.
  • Koken
    25min.
  • Afkoelen
    0min.

Ingrediënten

4 personen

Bereiding

Stap 1 /13

Snij de witte pensen in stukken van 2 cm dik. Breng op smaak met zout en peper.

Stap 2 /13

Was de appels, verwijder het klokhuis en snij ze in blokjes van 2 tot 3 cm dik.

Stap 3 /13

Doe de appels in de hazelnootolie in de ActiFry en sluit de deksel.

Stap 4 /13

Bak gedurende de aangegeven tijd.

Stap 5 /13

Voeg de witte pensen toe in de ActiFry en sluit de deksel.

Stap 6 /13

Bak gedurende de aangegeven tijd.

Stap 7 /13

Pel intussen de zwarte pens en hak deze in grove stukken.

Stap 8 /13

Warm de stukken zwarte pens 3 minuten in een pannetje op met de room en de bouillon. Mix dit vervolgens goed door elkaar.

Stap 9 /13

Voeg het zetmeel toe en mix opnieuw.

Stap 10 /13

Zeef.

Stap 11 /13

Kruid bij met peper en zout.

Stap 12 /13

Zet opnieuw op het vuur en laat indikken.

Stap 13 /13

Serveer de witte pens en de appelen op met de zwarte saus.

Schaal SS-185673

Handig!

€ 10,60

Schaal SS-185673

Rooster SS-185685

Onmisbaar!

€ 5,00

Rooster SS-185685

Schotel SS-185759

Referentie permanent uitverkocht

Schotel SS-185759

Ovenrooster SS-185760

Referentie permanent uitverkocht

Ovenrooster SS-185760