Wortel-cumine terrines
- Totale tijd 45min.
- 20min.
Bereiden - 25min.
Koken - 0min.
Afkoelen
Compatibele apparaten (2)
Ingrediënten
4 personen
150 g Vers geraspte wortels
40 g Volle kwark
30 g Tahini
1 tl Gemalen komijn
2 Eieren
6 cl Melk
60 g Gesneden sandwichbrood, in blokjes
1 el Geroosterde sesamzaadjes
Zout, paprika
Toebehoren
8 jars set
Bereiding
Stap 1 /6
Meng in een kom de geraspte wortels met de kwark en tahini.
Stap 2 /6
Voeg het gemalen komijn, zout en paprika naar smaak toe.
Stap 3 /6
Roer de met melk geklutste eieren door het wortelmengsel.
Stap 4 /6
Voeg het in blokjes gesneden sneetje brood toe en meng goed, zodat het brood zich volzuigt met het mengsel.
Stap 5 /6
Verdeel het mengsel over de glaasjes. Strooi geroosterde sesamzaadjes over de glaasjes.
Stap 6 /6
Plaats de glaasjes zonder deksels in het apparaat voorzien van de plaat. Begin met het kookproces.