Yoghurtcake
- Totale tijd 1u. 5min.
- 20min.
Bereiden - 45min.
Koken - 0min.
Afkoelen
Ingrediënten
6 personen
Bereiding
Stap 1 /8
Doe de boter in de ActiFry-pan. Sluit de deksel.
Stap 2 /8
Laat de boter smelten gedurende de aangegeven tijd.
Stap 3 /8
Scheid het eiwit van de eidooiers. Klop de eiwitten stijf. Voeg de helft van de suiker toe en maak een meringue. Zet dit even weg.
Stap 4 /8
Meng de rest van de suiker, eierdooiers, gesmolten boter en yoghurt. Zeef de bloem samen met de gist en voeg dit toe.
Stap 5 /8
Voeg het geklopte eiwit toe en meng dit met een spatel.
Stap 6 /8
Beboter en bestuif de ActiFry-pan met bloem. Schenk het mengsel er in. Sluit de deksel.
Stap 7 /8
Bak gedurende de aangegeven tijd.
Stap 8 /8
Haal het uit de pan en laat het goed afkoelen, bij voorkeur op een rooster, voordat je het gaat eten.