Zachte cakejes met amandel en sinaasappel
- Totale tijd 1u. 16min.
- 15min.
Bereiden - 16min.
Koken - 45min.
Afkoelen
Ingrediënten
1 ovenlading
65 g Suiker
75 g Amandelspijs (biologische winkel)
2 Eieren
90 g Bloem
1 tl Bakpoeder (3 g)
1 Sinaasappel
6 Hele amandelen
90 g Amandelspijs
Toebehoren
Bakvorm voor 6 muffins
Bereiding
Stap 1 /4
Meng de suiker en het amandelspijs met een houten lepel. Voeg de eieren toe en blijf flink kloppen met een garde. Voeg de rasp van een sinaasappelschil, de bloem en het bakpoeder toe.
65g Suiker 75g Amandelspijs (biologische winkel) 2 Eieren 90g Bloem 1tl Bakpoeder (3 g) 1 Sinaasappel
Stap 2 /4
Vul de vormen voor twee derde met beslag, doe er een grote toef amandelspijs in en bedek met de rest van het beslag. Leg op iedere muffin een amandel. Plaats de vormpjes in de Cake Factory.
6 Hele amandelen 90g Amandelspijs
Bakvorm voor 6 muffins
Stap 3 /4
Start het programma en houd de aangegeven tijd aan.
Stap 4 /4
Laat de zachte cakejes afkoelen, haal ze uit de vorm en smullen maar.