Zalm op Thaise wijze
- Totale tijd 46min.
- 20min.
Bereiden - 6min.
Koken - 20min.
Afkoelen
Ontdek het volledige assortiment
Toon meer - Ontdek het volledige assortiment -
Ingrediënten
2 personen
2 Zalmsteaks
5 cl Zoutarme sojasaus
0.5 Limoen
2 Knoflookteentjes
1 tl Geraspte gember
2 el Zoete chilisaus
0.5 Bosuitje, fijn gesneden
1 el Sesamzaadjes
Bereiding
Stap 1 /3
Snijd de zalm in grote blokjes. Meng de sojasaus, het limoensap, de fijngehakte knoflook en de geraspte gember in een kom. Voeg de zalm toe, dek af en laat 20 minuten rusten in de koelkast.
Stap 2 /3
Leg de zalmblokjes in het apparaat voorzien van de plaat. Laat het bereidingsproces van start gaan.
Stap 3 /3
Doe wat van de zoete chilisaus over de zalm en werk af met de fijngehakte bosuitjes en sesamzaadjes. Serveer met rijst of gebakken groenten.