Gekarameliseerde kipdrumsticks met gember en geroosterde maïs
- Totale tijd 2u.
- 10min.
Bereiden - 50min.
Koken - 1u.
Afkoelen
Compatibele apparaten (2)
Ingrediënten
8 personen
16 Kipdrumsticks (ca.2 kg)
4 Kolf maïs
4 el Vloeibare honing
12 el Sojasaus
5 el Yakitorisaus
2 el Sesamolie
1 Verse gember
1.5 Lente-ui
4 Teentje knoflook
Peper
Zout, peper
4 el Koriander
Toebehoren
Normaal rooster
Bereiding
Stap 1 /7
Meng in een grote kom de honing, sojasaus, yakitorisaus en sesamolie. Rasp de gember en voeg deze samen met de ui en knoflook toe. Licht kruiden met peper.
Stap 2 /7
Snijd de maïskolven in stukken van 3 cm dik.
Stap 3 /7
Voeg de kipdrumsticks en de maïskolf toe aan de marinade. Meng voorzichtig om goed te bedekken.
Stap 4 /7
Plaats de drumsticks in het apparaat met de plaat. Selecteer het programma. Start het kookproces.
Stap 5 /7
Keer de drumsticks om en bedek met de marinade. Voeg de maïskolf toe.
Stap 6 /7
Selecteer het programma. Ga verder met het kookproces.
Stap 7 /7
Plaats de drumsticks en maïskolf in een schaal, bestrooi met de gehakte koriander en serveer heet. Serveer met gewone rijst.