Kippendijen gemarineerd in yoghurt en rozemarijn
- Totale tijd 55min.
- 20min.
Bereiden - 35min.
Koken - 0min.
Afkoelen
Compatibele apparaten (2)
Ingrediënten
8 personen
8 Kippendijen
500 g Yoghurt
4 el Mosterd
8 Knoflookteentjes
2 takje Verse rozemarijn
Zout, gemalen zwarte peper
Toebehoren
Grillen
Bereiding
Stap 1 /5
Verwijder de huid van de kippendijen en plaats ze in een grote schaal.
Stap 2 /5
Meng in een kom de yoghurt, mosterd, gehakte knoflook, een snufje zout, gemalen zwarte peper en de rozemarijnblaadjes. Verdeel het mengsel over de kip en koel het. Laat 4 uur marineren.
Stap 3 /5
Zodra de kippendijen gemarineerd zijn, plaatst u ze in het apparaat met de plaat. Start het kookproces.
Stap 4 /5
Draai halverwege het koken om gelijkmatig te garen.
Stap 5 /5
Geniet onmiddellijk.