Choco-banaan samosa's
- Totale tijd 25min.
- 15min.
Bereiden - 10min.
Koken - 0min.
Afkoelen
Compatibele apparaten (4)
Ingrediënten
8 personen
8 bladje Vellen brikdeeg
50 g Pure chocolade stukjes
4 cm Bananen, in plakjes van 1 cm gesneden
20 cl Melk
200 g Pure chocolade
2 Eierdooiers
Neutrale olie
Bereiding
Stap 1 /4
Snijd de brikdeegvellen door midden en vouw elke helft nog eens dubbel om 2 stroken te maken. Leg 3 plakjes banaan per strook en strooi de chocolade stukjes erover. Vouw je samosa.
Stap 2 /4
Verwarm de melk in de steelpan en meng de chocolade erin. Klop tot een gladde saus.
Stap 3 /4
Bestrijk de samosa's met de eidooier gemengd met melk.
Stap 4 /4
Plaats de samosa's, met voldoende afstand zodat ze niet aan elkaar plakken, in het apparaat voorzien van de plaat. Indien nodig, maak meerdere ovenladingen. Start het kookproces. Draai halverwege het koken om.



