Runderkofta met koriander
- Totale tijd 28min.
- 20min.
Bereiden - 8min.
Koken - 0min.
Afkoelen
Ingrediënten
6 personen
4 el Gehakte sjalotjes
4 el Olijfolie
750 g Gehakt
3 el Ras-el-hanout
4 el Gehakte koriander
4 el Gehakte munt
Zout, peper
12 cm Houten spiesjes, 15 cm lang
Bereiding
Stap 1 /4
Bak de sjalotjes snel in een pan met een scheutje olijfolie.
Stap 2 /4
Meng het gehakt, de kruiden, koriander en gebakken sjalotjes. Breng op smaak met zout en peper. Vorm er langwerpige gehaktballen van in porties van 65 g en steek er een houten spies van 15 cm lang in.
Stap 3 /4
Plaats ze in het apparaat voorzien van de plaat. Start het kookproces.
Stap 4 /4
Draai ze halverwege het koken om.
