Rooster SS-185685
Onmisbaar!
Verzonden door Tefal Accessoires
Prijs € 5,00
Op voorraad
Voor 16.00 uur besteld, binnen 2 werkdagen in huis
Gratis retourneren binnen 30 dagen
Gratis verzending vanaf €50
4 personen
4 grote bladerdeeggebakjes voor vol-au-vent
500 ml water
300 g diepvries zeevruchten
2 el witte wijn
500 ml melk
40 g boter
60 g bloem
1 snuifje nootmuskaat
3 el Parmezaanse kaas
Fijngehakte peterselie
Zout
Peper
Stap 1 /8
Meng de zeevruchten en de witte wijn in een kom.
Stap 2 /8
Doe het water in de blender. Leg de zeevruchten in het stoommandje.
Stap 3 /8
Stel het aangegeven programma en de aangegeven tijd in en start het programma.
Stap 4 /8
Zet de zeevruchten opzij als ze klaar zijn en houd ze warm.
Stap 5 /8
Was de blenderkan uit en maak dan de saus: meng de melk, boter, bloem, nootmuskaat, zout en peper.
Stap 6 /8
Stel het aangegeven programma in op 15 minuten en start het programma.
Stap 7 /8
Zodra de saus klaar is, voeg je de Parmezaanse kaas toe en meng je alles goed door elkaar.
Stap 8 /8
Zet een bladerdeeggebakje op het bord. Vul het met de zeevruchten. Giet de saus erover en werk af met gehakte peterselie.
De producten kunnen worden verzonden vanuit 2 magazijnen:
Verzonden door Tefal Shop
Verzonden door Tefal Accessoires
Het is niet mogelijk om artikelen uit 2 magazijnen te combineren in dezelfde bestelling.