Nachos met guacamole
- Totale tijd 21min.
- 15min.
Bereiden - 6min.
Koken - 0min.
Afkoelen
Compatibele apparaten (21)
Easy Fry Silence EY552D 5L stille airfryer Easy Fry Silence EY846H 7L stille airfryer met kijkvenster Easy Fry & Grill Precision XL EY505D 4,6L 2-in-1 heteluchtfriteuse Easy Fry Grill & Steam FW2018 6,9L 3-in-1 Heteluchtfriteuse Ontdek het volledige assortiment Toon meer - Ontdek het volledige assortiment -
Ingrediënten
4 personen
50 g Tortillachips
50 g Kidneybonen uit blik
3 Cheddar kaas voor hamburgers
Bieslook
1 Tomaat
1 Avocado
0.25 Rode ui
1 el Olijfolie
1 el Limoensap
Zout, peper
Bereiding
Stap 1 /9
Laat de kidneybonen uitlekken en spoel ze goed af.
Stap 2 /9
Verspreid de tortillachips in een geschikte schaal en strooi de kidneybonen over de chips. Bedek ze met cheddar.
Stap 3 /9
Plaats de schaal in het apparaat met de plaat.
Stap 4 /9
Start het kookproces.
Stap 5 /9
Maak ondertussen de guacamole. Schil en snijd de avocado in stukken en plaats ze in een kom. Snipper de rode ui fijn.
Stap 6 /9
Prak de avocado grof met een vork. Voeg de olijfolie, citroen, gesnipperde ui, zout en peper toe. Pas de kruiden aan naar eigen smaak. Bedek met vershoudfolie en plaats op een koele plek.
Stap 7 /9
Snijd de tomaat in blokjes. Verwijder de nachos met een spatel en leg ze op een serveerschaal.
Stap 8 /9
Bestrooi met de tomatenblokjes en gesnipperde bieslook.
Stap 9 /9
Serveer onmiddellijk. Serveer ze met de guacamole.