Guacamole with Thai green curry - Recepten Blend up | Tefal
Tefal
Recept van Tefal

Guacamole with Thai green curry

ratings.0

- /5 -

  • Totale tijd 11min.
  • Bereiden
    10min.
  • Koken
    1min.
  • Afkoelen
    0min.

Ingrediënten

2 personen

  • 150 g Avocado

  • 2 Limoenen

  • 2 cl Water

  • 2.5 el Verse koriander

  • 0.5 teentje Knoflook

  • 0.5 Sjalotten, fijngehakt

  • 0.5 Thaise chilipeper (optioneel)

  • 1 el Groene Thaise currypasta

  • 0.5 el Sojasaus

  • 0.5 el Rijstazijn

  • 1 el Lente-ui, groene gedeelte

Toebehoren

  • 400 mL drinkfles
    400 mL drinkfles
  • 700 mL drinkfles
    700 mL drinkfles

Bereiding

Stap 1 /4

Bereid de ingrediënten voor. Pers het sap uit de limoenen.

  • 150g Avocado
  • 2 Limoenen
  • 2cl Water
  • 2.5el Verse koriander
  • 0.5teentje Knoflook
  • 0.5 Sjalotten, fijngehakt
  • 0.5 Thaise chilipeper (optioneel)
  • 1el Groene Thaise currypasta
  • 0.5el Sojasaus
  • 0.5el Rijstazijn
  • 1el Lente-ui, groene gedeelte

Stap 2 /4

Doe alle ingrediënten in de fles, te beginnen met de avocado, behalve de lente-ui die je bewaart voor decoratie. Gebruik een spatel om de koriander aan te drukken. Pas de hoeveelheid Thaise currypasta en chilipeper geheel naar wens aan.

  • 150g Avocado
  • 2 Limoenen
  • 2cl Water
  • 2.5el Verse koriander
  • 0.5teentje Knoflook
  • 0.5 Sjalotten, fijngehakt
  • 0.5 Thaise chilipeper (optioneel)
  • 1el Groene Thaise currypasta
  • 0.5el Sojasaus
  • 0.5el Rijstazijn

Stap 3 /4

Bevestig de mesjes op de OTG-fles en zet hem vast op de basis. En blenden maar!

Stap 4 /4

Doe de guacamole in een kom en strooi er de fijngehakte lente-uitjes overheen. Serveer.

  • 1el Lente-ui, groene gedeelte