Pannenkoekenpan

Waarom een pannenkoekenpan? Het formaat is perfect voor een pannenkoek en dankzij de lagere rand kunnen pannenkoeken makkelijker omgedraaid worden. Daarnaast wordt de pan snel en gelijkmatig warm, ook op gemiddelde temperatuur. Voor perfect gegaarde pannenkoeken. Zodra de pan warm is (let op de rode stip), giet je het beslag in de pan. Dus nooit meer de 1e pannenkoek weggooien omdat de pan nog niet op temperatuur was. De pan is ook eenvoudig en snel schoon te maken dankzij de coating. Alle Tefal pannen zijn altijd geschikt voor gas, elektrisch en glaskeramisch als warmtebron. Indien een pan ook geschikt is voor inductie, wordt dit in de titel vermeld.

undefined
 • Nieuw

  Unlimited pannenkoekpan 25 cm - inductie

  undefined
  undefined
 • Day by Day ON pannenkoekpan 25 cm

  undefined
  undefined
 • Pannen keuzehulp

  Welke pan is geschikt voor mij?

  undefined
 • Nieuw

  Top

  30% korting met code ECO-WEKEN

  Renew Black ON keramische pannenkoekpan 25 cm - inductie

  undefined

Met Tefal kook je gegarandeerd perfect!

Gezond koken

Bakken met de Thermo-Signal

Dankzij de Thermo-Signal zorgen we ervoor dat jij kunt bakken op de juiste temperatuur. Door te bakken op de juiste temperatuur behoud je kleuren, smaken en voedingsstoffen en bak je dus gezonder! Op het moment dat de pan warm genoeg is, is Thermo-Signal effen rood en kun je beginnen met bakken!

undefined

Veilig en milieuvriendelijk

Tefal doet er alles aan om ervoor te zorgen dat je met volledig vertrouwen kunt koken

Onze pannen zijn vrij van PFOA, lood en cadmium* en veilig bevonden om in contact te komen met voedsel. Daarnaast vinden we duurzaamheid belanrgijk: gebruikte Tefal pannen kunnen worden geüpcycled naar nieuwe pannen. Ook hebben we onszelf als doel gesteld dat onze Franse producten in 2025 50% gerecycled aluminium bevatten. Lees wat we nog meer doen via onderstaande button*(Wettelijke informatie staat op individueel gekoppelde productpagina)

undefined

Gemaakt in Frankrijk

We produceren 's werelds #1 pannen in Frankrijk

We zijn gevestigd in Frankrijk, waar de meeste pannen in twee fabrieken worden gemaakt. Vanuit hier verschepen we de pannen over de hele wereld! Tefal producten worden in 120 landen verkocht en we zijn wereldwijd merk nummer één in pannen.

undefined

Innovatie in ons DNA

Maakt het leven makkelijker

Als uitvinder van de anti-aanbakpan is Tefal niet stil blijven staan. Keer op keer streeft Tefal ernaar om haar producten te verbeteren en de te verduurzamen. Zodat we jouw leven makkelijker kunnen maken waar mogelijk. Denk aan Ingenio pannen waarmee we ruimte maken in kleine keukens of dat we steeds meer pannen maken van gerecycled aluminium.

undefined

2 jaar internationale garantie

15 jaar repareerbaar

30 dagen gratis retour

1-2 werkdagen levertijd