Drinkflessen

Hydrateer in stijl & voorkom wegwerp plastic! Met de Bludrop blijft jouw drankje altijd lekker warm of koud onderweg, wat je plannen ook zijn. De Bludrop is licht in gewicht en dankzij de Quick-Press Technologie kun je in één druk op de dop overal snel 100% lekvrij drinken. Beschikbaar in een reeks trendy kleuren, passend bij jouw levensstijl! Of kies je voor de eco-vriendelijke Drink2Go Eco drinkfles.

undefined

De voordelen van een Tefal drinkfles​

Quick-Press 360°dop

Met de Bludrop drinkfles kun je met één druk op de dop eenvoudig drinken vanuit elke hoek. Dus ook tijdens het sporten of in de auto! Alle drinkflessen zijn 100% lekvrij en BPA-vrij.

undefined

24 uur koud / 12 uur warm

De Bludrop drinkfles heeft een hoogwaardige vacuüm isolatie en is gemaakt van dubbelwandig RVS voor perfect temperatuurbehoud.

undefined

Hydrateren in stijl!​

Trendy duurzame drinkflessen perfect passend bij jouw stijl! ​ Zeg tot ziens tegen wegwerp plastic!

undefined

Eco-vriendelijk

Onze Drink2Go Eco drinkflessen zijn gemaakt van 50% gerecycled Tritan® Renew en officieel ISCC-gecertificeerd.

undefined

2 jaar internationale garantie

15 jaar repareerbaar

30 dagen gratis retour

1-2 werkdagen levertijd

Neem je water mee in stijl!

Zeg tot ziens tegen wegwerp plastic met de Tefal Bludrop drinkfles. Deze herbruikbare drinkfles combineert duurzaamheid met een trendy design. Dankzij de unieke Quick-Press Technologie kun je altijd en overal snel 100% lekvrij drinken met één druk op de dop!

undefined

ECO Certificaat: ISCC-massabalansmethode

Met elk geproduceerd Eco vershoudbakje & Eco drinkfles beschermen we onze kostbare grondstoffen door het aandeel fossiele olie te verminderen en het aandeel biologische- en gerecyclede grondstoffen te vergroten. De vershoudbakjes zijn gemaakt van 85% bio-based materiaal. De drinkflessen zijn gemaakt van 50% gerecycled Tritan™ Renew. Beide producties zijn gecertificeerd volgens de ISCC-massabalansmethode. Het nieuwe eco-assortiment biedt dezelfde betrouwbare producteigenschappen, is duurzamer en zorgt ervoor dat we de afhankelijkheid op fossiele brandstoffen verminderen! Laten we de impact op het milieu verminderen, bakje voor bakje, fles voor fles!

undefined