Tefal 5 second Chopper 900 ml hakmolen K13204

5 second Chopper 900 ml hakmolen K13204
Het nieuwe hakken en snijden voor snelle, zelfgemaakte maaltijden!

De simpelste en snelste manier om alle soorten voedsel precies op maat te hakken! Met de Tefal 5 Seconden Hakmolen bereid je met het grootste gemak zelf gezonde maaltijden! Het gepatenteerde boostsysteem en de ultra-resistente RVS messen garanderen snelle resultaten in een moeiteloze handomdraai.


De Tefal 5 Second Chopper hakmolen is door consumenten in Nederland uitgeroepen tot Product van het Jaar 2020 binnen de categorie Keukengerei en door Kieskeurig.nl uitgeroepen tot Best Reviewed in Mei. 

 

 
€ 25,951

Artikelnummer : K1320404

1. Consumentenadviesprijs

Het nieuwe hakken en snijden voor snelle, zelfgemaakte maaltijden!

Bereid thuis snel en makkelijk gezonde maaltijden met de Tefal 5 Seconden Hakmolen.

 • Deze hakmolen is voorzien van een slimme technologie zodat je snel en moeiteloos allerlei soorten groenten, fruit, kruiden en noten kunt hakken en de lekkerste gerechten kunt bereiden.
 • Het gepatenteerde boostsysteem zorgt voor een supersnel hakresultaat en de onafhankelijk werkende messen zorgen voor zeer efficiënte resultaten.
 • De ultra-resistente RVS messen kunnen alle soorten voedsel hakken. Je stopt het eten in grove stukken in de transparante kom waarin het accessoire met de twee messen zich bevindt. Door het treksysteem met het draad gaan de twee messen draaien. Binnen enkele seconden is het product fijn gehakt. Wanneer je het product minder fijn wilt hakken, stop je gewoon eerder.
 • De handige snufjes als de zachte ergonomische handgreep en anti-slipvoet zorgen voor een optimaal gebruiksgemakt.
 • Tenslotte heeft de 5 Seconden keukenhakmolen een geïntegreerde mesgeleider voor maximale resultaten en een royale inhoud van 900 ml voor perfecte maaltijden voor het hele gezin! 

 

Kenmerken
 • In een handomdraai tijd besparen!

  Trek aan het koord en de gepatenteerde technologie doet zijn werk. Het boostsysteem in de deksel en twee afzonderlijke messen zorgen voor een uitzonderlijk en snel hakresultaat.

   

 • Afstelbaar hakvermogen voor precieze resultaten!

  Het is nu helemaal in jouw handen: hak alles precies zoals jij dat wilt: hoe vaker je trekt, hoe fijner je hakt! Dankzij de heldere kom, houd je het hakresultaat goed in de gaten.

 • Hak wat je maar wilt!

  Hakt alle soorten voedsel dankzij ultra-resistente RVS messen. Mesgeleider in de bodem voor perfecte snijresultaten.

 • Zonder snoer  

  Alle voordelen van een elektrisch apparaat in een gebruiksklaar, compact product!

 • Veilig en comfortabel in gebruik

  Voorzien van diverse slimme snufjes zoals een veilige vergrendeling, anti-slipvoet en een zachte, ergonomische handgreep

 • Razendsnel hakken

Recepten
Eigenschappen
Inhoud (ml) 900 ml  ml
Hakaccessoire    
Materiaal messen ROESTVRIJ STAAL  
Vergrendelsysteem    
Anti-slipbodem    
Automatische opwikkeling    
Geen stekker nodig    
Dekselhoes    
Kleur handgreep BLACK COFFEE/DARK CITRONNELLE  
Consumentenadviesprijs € 25,95

Instructies & handleiding
Veelgestelde vragen
Doe, wanneer je klaar bent, een paar stukjes brood in de gehaktmolen om de laatste restjes vlees door de molen te drukken.
Was het rooster en het mes in sop, spoel na en droog onmiddellijk zorgvuldig af. Smeer ze in met slaolie.
Dat kan. Kijk in de handleiding hoe je hem op de juiste manier uit elkaar kunt halen en welke onderdelen in de vaatwasmachine mogen.
Een mandoline is een schaaf waarmee je groenten en vruchten in dunne schijfjes kunt snijden.
Tefal/T-fal heeft in het kader van zijn streven naar kwaliteit een eco-informatieprogramma voor zijn Tefal/T-fal-anti-aanbakproducten opgezet. Groupe SEB garandeert hiermee dat er geen PFOA, lood en cadmium aanwezig is in Tefal/T-fal-anti-aanbaklagen en dat onze anti-aanbakproducten onschadelijk zijn voor het milieu en voor de consument. Deze eco-informatie is gebaseerd op regelmatige analyses door onafhankelijke laboratoria in een groot aantal landen (INERIS in Frankrijk, ASAHI GLASS FLUOROPOLYMERS in het Verenigd Koninkrijk, FABES Labs in Duitsland, MB Labs in Canada, SGS in China). De beschrijving van dit streven is te vinden op de website van Tefal/T-fal en op de verpakking van kookgerei met een Tefal/T-fal-anti-aanbaklaag.
Je apparaat bevat veel materialen die geschikt zijn voor hergebruik of recycling. Breng het naar een verzamelpunt voor afval.
Ga naar de rubriek “Accessoires” op de website. Daar vind je gemakkelijk alles wat je nodig hebt voor je product.
Je vindt meer gedetailleerde informatie in de rubriek Garantie op deze website.
Reviews
Reviews