Stoomgeneratoren

Bespaar tijd en maak het strijken makkelijker met Tefal stoomgeneratoren, die zelfs de hardnekkigste kreukels verwijderen zonder het reservoir steeds bij te moeten vullen. De anti-kalkoplossingen dragen bij aan een langere levensduur en feilloze resultaten zonder te vlekken.

undefined

Waarom een stoomgenerator kiezen?

De kracht van stoom

Tegen 9 bar kracht, 160 g/min stoomafgifte en 800 g/min stoomstoten zijn zelfs de hardnekkigste kreukels niet bestand.

undefined

Bespaar tijd

Stoomgeneratoren verwijderen kreukels efficiënt. Bespaar tot 30% meer tijd in vergelijking tot een stoomstrijkijzer.

undefined

Gemakkelijk in gebruik

Onze stoomgeneratoren zijn makkelijk te verplaatsen, eenvoudig op te bergen en ook goed voor last minute sessies.​

undefined

2 jaar internationale garantie

15 jaar repareerbaar

30 dagen gratis retour

1-2 werkdagen levertijd

Nu 90 dagen op proef

We zijn vanuit Tefal zo overtuigd van de kwaliteit van onze strijkproducten dat je ze altijd 90 dagen mag testen! Ben je in deze testperiode toch niet 100% overtuigd, dan mag je het aangekochte product naar ons terugsturen. Dus koop dat Tefal strijkproduct en overtuig jezelf! Wij zijn ervan overtuigd dat strijken nog nooit zo gemakkelijk en efficiënt was!*

*M.u.v. Care for You stoomreinigers
undefined

LED vision

Verlicht het te strijken textiel voor perfecte resultaten met onze LED vision-functie. Met het vermogen van LED-technologie volg je gemakkelijk elke kreukel in de stof.

undefined

Praktische accessoires voor stoomgeneratoren

Haal alles uit jouw stoomgenerator met extra accessoires en onderdelen die er exclusief voor ontworpen zijn. Van waterreservoirs tot kalkverzamelaars, selecteer de voor jou geschikte artikelen.

undefined

undefined

Ontkalken​ stoomgenerator

Gebruik nooit een ontkalkingsmiddel of azijn om je stoomgenerator te ontkalken: die kunnen de watertank namelijk beschadigen. Als je regelmatig jouw stoomgenerator ontkalkt, dan gaat het apparaat langer mee en blijft het langer optimaal stomen.
 
Over het algemeen kun je stoomgeneratoren ontkalken door een van onderstaande manieren. 
Daarnaast zijn er nog andere anti-kalk methodes, afhankelijk van het model. Raadpleeg daarom altijd de gebruikshandleiding hoe jouw type stoomgenerator ontkalkt moet worden.
 

Ontkalkingshandeling bij branden 'antikalk'-lampje (afhankelijk van het model)

  • Modellen met een kalkverzamelaar: schakel het toestel uit en laat het volledig afkoelen. Draai het opvangsysteem met de kalkverzamelaar aan de zijkant van het apparaat los en haal het eruit. Spoel de kalkverzamelaar af onder stromend water om kalkresten te verwijderen. Draai het opvangsysteem opnieuw stevig in de behuizing zodat het waterdicht is. De volgende keer wanneer je de generator gebruikt, druk je op de knop 'Restart' om het 'antikalk'-lampje uit te schakelen (afhankelijk van het model). Naast dit regelmatige onderhoud is het advies om de boiler elke 6 maanden grondig uit te spoelen, zie hiervoor de gebruikshandleiding. 
  • Modellen met een calc-collector: vul het waterreservoir met water, verwarm de stoomgenerator, druk 3 sec. op de anti-kalk button en stoom boven de gootsteen totdat het water op is. Verwijder de calc collector en spoel af onder water en plaats het terug. ​Sommige modellen hebben aan de onderzijde van de basis een handig spoelaccessoire zodat het strijkijzer hierop geplaatst kan worden tijdens het ontkalken. 
  • Modellen zonder kalkverzamelaar: schakel het toestel uit en laat het volledig afkoelen. Plaats het apparaat bij een gootsteen en vul de watertank. Steek de stekker in het stopcontact en zet het apparaat weer aan. Druk 3 sec. op de anti-kalkbutton en stoom circa 2 minuten boven de gootsteen.