Tefal Turbo Pro Anti-Calc FV5646 stoomstrijkijzer

Turbo Pro Anti-Calc FV5646 stoomstrijkijzer
Zichtbaar krachtiger*

TurboPro Anti-Calc is uitgevoerd met de nieuwe Tefal Turbo Boost, een stoomstoot die diep in de vezels van de stof dringt om de meest hardnekkige kreukels te verwijderen. Dit zeer efficiënte stoomstrijkijzer is tevens uitgevoerd met een vernieuwde strijkzool voor een nog beter glijvermogen en uitgevoerd met een kalkverzamelaar voor langdurige stoomprestaties. De TurboPro FV5646 biedt snelle en onberispelijke strijkresultaten, elke dag opnieuw.

€ 79,951

Artikelnummer : FV5646E0

1. Consumentenadviesprijs

Krachtige stoomdruk voor zichtbaar verschil

De nieuwe stoomstoot-technologie is speciaal door Tefal ontwikkeld om de stoom diep in het textiel te laten doordringen voor een optimaal strijkresultaat.

Het nieuwe systeem produceert grote hoeveelheden stoom en zorgt voor een extra sterke Turbo Boost stoomstoot van 210 g/min. Hiermee strijk je zelfs de meest hardnekkige kreukels glad. Dit uiterst efficiënte stoomstrijkijzer is gemaakt voor langdurig optimaal gebruik. De exclusieve kalkverzamelaar zorgt voor een continue stoomopbrengst van 50 g/min en behoud van je apparaat. 

Een vermogen van 2600 W voor een korte opwarmtijd. De Durilium AirGlide Autoclean strijkzool heeft het beste strijkvermogen van Tefal, blijft lang schoon en garandeert maximale stoomverdeling voor nog betere resultaten. De vernieuwde strijkzool is dun waardoor je moeiteloos rondom knoopjes kunt strijken.

De vele verbeterde functies maken het pakket compleet, met TurboPro Anti-Calc heb je een uitstekend stoomstrijkijzer in handen.

* t.o.v. vorige assortiment FV55

Kenmerken
 • Turbo Boost: extra krachtige stoomstoot voor efficiënt strijken

  Turbo Boost is een nieuwe technologie van Tefal: een grote hoeveelheid stoom dringt met een hoge snelheid diep in de stof door om zelfs de meest hardnekkige kreukels te verwijderen.

 • Turbo Boost voor het verwijderen van zelfs de meest hardnekkige kreukels.

  Gebruik de Turbo Boost, 210 g/min, voor het verwijderen van hardnekkige kreukels of voor het opfrissen van uw kleding met verticaal stomen.

 • Slimme automatische uitschakeling voor extra veiligheid.

  Het strijkijzer schakelt zichzelf automatisch uit wanneer het onverwacht onbeheerd achterblijft. Als het strijkijzer op de achterkant wordt geplaatst, schakelt het zichzelf uit na 8 minuten. Als het strijkijzer op de strijkzool wordt geplaatst, duurt het slechts 30 seconden voordat het strijkijzer zichzelf uitschakelt.

 • Exclusieve uitneembare kalkverzamelaar voor langdurige stoomprestaties

  De exclusieve kalkverzamelaar van Tefal vangt kalkdeeltjes op zodat alle stoomgaatjes schoon blijven en zorgt dat duurzame stoomproductie gegarandeerd wordt.

 • Druppelstop voor vlekkeloos textiel

  De druppelstop voorkomt dat er water op het textiel druppelt tijdens het strijken, waardoor vlekken zouden kunnen ontstaan.

 • Durilium AirGlide Autoclean strijkzool: no. 1 in glijvermogen van Tefal*

  De nieuwe Durilium AirGlide Technologie garandeert het beste glijvermogen van Tefal* voor snel en moeiteloos strijken. Ook garandeert deze een optimale stoomverspreiding voor zeer efficiënt strijken. De Autoclean zelfreinigende coating - een uitvinding van Tefal - helpt om uw strijkzool langdurig schoon en in perfecte staat te houden. *Vergeleken met andere strijkzolen van Tefal - externe test

 • Continue stoom voor het gemakkelijk gladstrijken van uw kleding.

  De continue stoomuitlaat tot 50 g/min levert de ideale constante hoeveelheid stoom voor het efficiënt verwijderen van alle kreukels.

 • 2600 W voor korte opwarmtijd

  Krachtig vermogen voor een korte opwarmtijd.

 • Eco-instellingen voor energiebesparing.

  De Eco-instelling verlaagt het energieverbruik met 20%.*     * -20% vergeleken met energieverbruik bij maximale output.

Eigenschappen - Vergelijking
Verticaal stomen    
   
Sprayknop    
   
Stoom- en temperatuurinstelling Automatische stoom  
Automatische stoom  
Glijvermogen van de strijkzool *****  
*****  
Duurzaamheid van de strijkzool / krasbestendigheid *****  
*****  
Precisiepunt    
   
Continue stoomverspreiding Tip, zijkant en kern  
Tip, zijkant en kern  
Ergonomische stoomknop    
   
Comfortabele handgreep    
   
Stabiele achterkant    
   
Vulopening voor water Extra groot  
Extra groot  
Druppelstop    
   
Automatische uitschakeling    
   
Ecostand    
   
Anti-kalkfunctie Ingebouwd anti-kalksysteem en anti-kalkfunctie  
Ingebouwd anti-kalksysteem en anti-kalkfunctie  
Kalkverzamelaar    
   
Consumentenadviesprijs € 79,95
€ 79,95

Veelgestelde vragen

Nee. Laat het strijkijzer afkoelen voordat je het wegzet en volg deze 4 tips: leeg het water dat in het waterreservoir zit, stel de thermostaat in op de laagste stand, sluit de stoomknop en zet het strijkijzer rechtop of plaats het op zijn voet (afhankelijk van het model).


Als je strijkijzer een antikalksysteem heeft, moet je het antikalkstaafje 1 keer per maand reinigen. Hiertoe haal je de stekker van het strijkijzer uit het stopcontact en laat je het 30-45 minuten afkoelen. Giet het water uit het strijkijzer, pak het staafje aan de bovenkant vast en trek het uit het strijkijzer. Laat het antikalkstaafje 4 uur weken in een glas schoonmaakazijn of citroenzuur en spoel het antikalkstaafje vervolgens grondig onder kraanwater. Plaats het antikalkstaafje terug in het strijkijzer. Waarschuwing! Raak het uiteinde van het antikalkstaafje nooit aan. Het strijkijzer werkt niet zonder het antikalkstaafje.


Schud het strijkijzer zachtjes om het te reactiveren, de lampjes moeten knipperen en daarna moet het product opwarmen.

Het elektronische systeem onderbreekt de stroomvoorziening en het "auto-stop"-lampje knippert als het strijkijzer niet wordt bewogen gedurende 8 minuten (op de achterzijde of op zijn voet) of gedurende 30 seconden in horizontale stand. Om het strijkijzer opnieuw in te schakelen, schud je het zachtjes totdat het lampje uitgaat.
Ga naar de rubriek “Accessoires” op de website. Daar vind je gemakkelijk alles wat je nodig hebt voor je product.
Je vindt meer gedetailleerde informatie in de rubriek Garantie op deze website.
Reviews