Ontdek een heerlijke,
krokante wereld
en de 5 redenen om de nieuwe ActiFry® Genius te kiezen

Bekijk de video
 

Geniet van de
heerlijkste gerechten,
zonder de extra calorieën

Frituren, bakken en
roerbakken met hete lucht

Dankzij de heteluchtcirculatie worden ingrediënten knapperig van buiten en zacht van binnen. En doordat je de ingrediënten bereidt met hete lucht heb je bijna geen olie meer nodig om te frituren, bakken en roerbakken. Voor de bereiding van diepvriesfrietjes en andere diepvriesgerechten heb je zelfs helemaal geen olie nodig!

Bekijk de video

 

 

*1,7 kg of fresh 10x10mm fries, cooked to -52% weight loss, with 20 ml of oil
1,2 kg of fresh fries 10x10 mm, cooked to -55% weight loss, with 14 ml of oil
**1 kg of fresh fries 10x10 mm, cooked to -50% weight loss in a traditional deep fryer

*100g of fresh fries 10x10mm cooked in Actifry 1,2Kg with 14ml of oil.
**295 cals : 100g of froezn fries in takeway 6x6mm cooked in deep fry.

Behaal elke dag
perfecte resultaten

Met de exclusieve Dual Motion Technology behaal je perfecte resultaten zonder enige moeite.

Unieke technologie:

  • Combinatie tussen hete lucht en een automatisch ronddraaiende pendelarm
  • 100% heerlijke en krokante resultaten
  • Gelijkmatige garing
  • Schudden is niet nodig
Bekijk de video

Proef elke dag
een nieuw en gezond recept

De ActiFry Genius heeft 9 slimme menu-instellingen voor eindeloze mogelijkheden elke dag weer. Van voorgerechten tot desserts!

Friet

Door de langzaam roterende pendelarm krijg je met deze instelling, gemakkelijk onweerstaanbare frietjes: knapperig aan de buitenkant en zacht aan de binnenkant.

Bekijk de video

Gepaneerde snacks

Met deze instelling worden de gepaneerde snacks eerst langzaam gegaard voor een malse binnenkant. Vervolgens wordt de temperatuur verhoogd en worden de gepaneerde snacks langzaam rondgedraaid voor extra krokante buitenkant.

Bekijk de video

Deegsnacks

Krokant van buiten en zacht van binnen. Door het gebruik van deze menu-instelling krijg je heerlijke deegsnacks in een handomdraai

Bekijk de video

Loempia's/Samosa's

Om de binnenkant van de loempia's/samosa's perfect te garen, draait bij deze menu-instelling de pendelarm in eerste instantie niet. Wanneer de binnenkant perfect gaar is, gaat de pendelarm draaien om de loempia's/samosa's die mooie goudbruine kleur te geven.

Bekijk de video

Gehakt- en groenteballetjes

Met deze menu-instelling worden de balletjes eerst gegaard op een lage temperatuur. Vervolgens wordt de temperatuur verhoogd zodat de balletjes een mooie kleur krijgen.

Bekijk de video

Kip

De kip wordt gedurende het bakken met deze menu-instelling constant zachtjes rondgedraaid zodat je heerlijke malse kip krijgt met een krokant jasje.

Bekijk de video

1-maaltijd-in-1-keer: Wok

Deze menu-instelling bestaat uit 2 stappen zodat je in een handomdraai een compleet wokgerecht kunt klaar maken. Doordat de temperatuur, baktijd en het ronddraaien van de pendelarm automatisch wordt aangepast in deze instelling wordt elk ingrediënt perfect gebakken.

Bekijk de video

1-maaltijd-in-1-keer: Wereldkeuken

Doordat de temperatuur, baktijd en het ronddraaien van de pendelarm automatisch wordt aangepast in deze menu-instelling zet je gemakkelijk een wereldgerecht op tafel.

Bekijk de video

Desserts

Altijd al desserts willen maken? Met dit programma kun je met gemak heerlijke cakes, gebakken vruchten en andere desserts maken.

Bekijk de video
 

De geniale innovatie:
1-maaltijd-in-1-keer

Ontdek de twee nieuwe menu-instellingen om in één handomdraai een heerlijk gerecht op tafel te zetten. Met de twee 1-maaltijd-in-1-keer instellingen 'Wok' en 'Wereldkeuken' bereid je gemakkelijk alle ingrediënten in een keer op de juiste temperatuur. Het is dus niet meer nodig om groente en vlees apart te bereiden!

Ontdek hoe

Elke dag nieuwe inspiratie
met de Mijn ActiFry app

 

Van diepvriesfrietjes tot roergebakken groente en van complete wokgerechten tot desserts.

Met de Mijn ActiFry app heb je toegang tot honderden gerechten zodat je elke dag een verrassend gerecht op tafel kunt zetten.

Ontdek de functies
die het verschil maken

Genius: 1,2 kg / 6 porties Grote capaciteit:
Genius XL: 1,7 kg / 8 porties

Vaatwasmachine-
bestendige onderdelen

Geen nare vetluchtjes

Handmatige modus:
temperatuur instellen
tot 220°C

Honderden recepten beschikbaar in de Mijn ActiFry App

Welke
ActiFry® is gemaakt voor jou?

Ontdek de hele serie nu!

Heteluchtfriteuse Menu instellingen Handmatige modus: temperatuur Handmatige modus: tijd Digitaal bedieningspaneel Inhoud Porties Mijn ActiFry App beschikbaar
ActiFry Genius FZ7600
  9 tot 220°C tot 60 min   1,2 kg 6  
ActiFry Genius XL AH9608
  9 tot 220°C tot 60 min   1,7 kg 8  

Zij zijn al fan
van de ActiFry® Genius

'Nog nooit in een airfryer `gekookt`maar het bevalt wel je hoeft er verder niet op te letten en kunt ondertussen iet s anders gaan doen. Zodra hij klaar is geeft het apparaat een duidelijk toon aan en kun je het eruit halen en lekker opeten. bevroren of gewoon maakt niet uit het kan er in en smaakt lekker als het eruit komt niet taai of droog.'

'Ik vind dit een heel fijn apparaat! Heerlijke krokante friet en snacks, deze moeten wel speciaal voor in de oven of airfryer zijn. Je kunt er niet meer als 500 gr. patat tegelijk in doen, want dan draait het roterende blad de patatjes stuk. Maar verder helemaal prima!'

'Prachtig design, oogt mooi in onze keuken. Draaiarm bevalt ook goed: eten wordt gelijkmatig bereid. Doordat het apparaat makkelijk uit elkaar te halen is, is het schoonmaken ook heel simpel. Prijs is wel aan de hoge kant. Maar dat komt ook omdat wij het nog niet zoveel gebruikt hebben. De actifry bevat ook een eigen app die je kan downloaden. Hier staan veel recepten in dus daar gaan we binnenkort aan beginnen'

'Makkelijk apparaat, makkelijk om schoon te maken en er zijn legio maaltijden wat je kunt maken! Ik vind het een voordeel dat ik niet tussentijds de frites hoef te schudden want daar zorgt de draaiarm voor. Ik vind wel dat het lang duurt om maaltijden te bereiden maar dat is met alle actifryers en airfryer hetzelfde.'