Tefal - Hetelucht 
Easy Fry
Frites en snacks gezonder bereid!*

Bereid gezonder met hete lucht

Doordat friet en snacks worden bereid met hete lucht, heb je weinig tot geen olie nodig*. Hierdoor zijn je bereidingen gezonder, terwijl het net zo lekker smaakt. De 3D Air Pulse Technology zorgt er namelijk voor dat je verzekerd bent van gelijkmatige resultaten. Frietjes, kip en andere ingrediënten worden knapperig en krokant aan de buitenkant en mals aan de binnenkant.
Frituren, bakken, grillen en braden met hete lucht. Met de Easy Fry kan het allemaal!

* Afhankelijk van het gebruik van diepgevroren of verse ingrediënten heb je geen olie nodig.

lekker eten

Minder last van nare vetluchtjes

Doordat je weinig tot geen vet of olie hoeft te gebruiken voor je bereidingen, heb je gelijk minder last van nare vetluchtjes.

digitale versie

Onze populaire
Tefal Easy Fry heteluchtfriteuses

Tefal Easy Fry Compact EY3018 heteluchtfriteuse

Tefal
Easy Fry
Compact
EY3018


€99,99
Naar productpagina
Tefal Easy Fry Deluxe EY401D heteluchtfriteuse

Tefal
Easy Fry
Deluxe
EY401D


€149,99
Naar productpagina
Tefal Easy Fry XXL EY701D heteluchtfriteuse

Tefal
Easy Fry
XXL
EY701D


€189,99
Naar productpagina
lekker eten
Groot genoeg voor het hele gezin
Door het innovatieve en gepatenteerde systeem heeft de Tefal Easy Fry een extra grote inhoud. Zo kun je in één keer tot wel 8 porties friet bereiden. De Easy Fry is makkelijk in gebruik, zodat je in een mum van tijd van knapperige snacks geniet.
grote capaciteit

Tot wel 8 porties friet. Genoeg voor het hele gezin.

uitneembare rooster

Gepatenteerd systeem met uitneembaar rooster.

vaatwasmachinebestendig

Makkelijk schoon te maken: de losse onderdelen zijn vaatwasmachinebestendig.*

instelbaar

Tot 60 minuten in te stellen.

anti-aanbaklaag

Binnenpan met anti-aanbaklaag.

temperatuur

Instelbare temperatuur van 80°C tot 200°C.

* kijk in de handleiding voor welke onderdelen

Wat gebruikers zeggen over de Easy Fry

Dit hadden we eerder moeten aanschaffen. Dit was onze eerste gedachte en hier staan wij nog steeds achter. Een mooi vormgegeven, praktisch en gemakkelijk te onderhouden apparaat. De bediening is zeer eenvoudig. Wij zijn vanaf nu verlost van de baklucht van de frituurketel.

boonenfl

Wat een gave fryer, zwart en strak vormgegeven. Met de toetsen kan je al snel de makkelijke gerechten uitproberen. Natuurlijk ook frietjes en een bitterballetje doen het goed, wel aanrader om speciale fryer spullen te kopen als het diepvriesverpakkingen zijn,

matijm

Hij bevalt ons uitstekend. Hadden we veel eerder moeten aanschaffen. Hierin worden niet alleen de frietjes, maar echt alles wat krokant moet worden pas echt krokant! De tiptoetsen en de voorgeprogrameerde programma's zorgen voor super gebruiks gemak. Er kan genoeg in één keer worden klaargemaakt. Ik zeg een echte topper!!!

ADR1970

Om de oven en de frietpan te vervangen hebben we deze air-fryer in huis gehaald. Het apparaat is snel en hoeft niet voor te verwarmen. Alles wat in een oven kan, kan ook in de air-fryer. Maar dan is het een stuk sneller klaar.Het apparaat maakt wel wat geluid. Maar het geluid is niet overheersend. De air-fryer geeft bijna geen geur af. De kwaliteit van het apparaat en het design zijn erg goed.De bediening is erg makkelijk. Prima air-fryer voor een prima bedrag.

Lthonissen

Alle varianten
vergelijk ze hier

 
 
 
Cashback