Tefal - Keuken Battle 

Doe mee met de Tefal Keuken Battle!

Ben jij een échte Tefal liefhebber en sta je graag in de keuken? Doe dan mee aan onze maandelijkse Tefal Keuken Battle, show jouw kookkunsten én maak kans op toffe Tefal producten! Elke eerste maandag van de maand maken we een nieuwe Tefal Keuken Battle en het thema bekend op deze pagina, via de Facebookgroep en Instagram om jullie uit te dagen in de keuken en aan de slag te gaan met de opdracht.

Hoe doe je mee met de Tefal Keuken Battle?

Deel een foto in de Tefal Keuken Battle groep
Via Facebook doe je mee door een foto van je gemaakte gerecht van de maandelijkse opdracht in de Tefal Keuken Battle Facebookgroep te plaatsen.

Deel een foto op Instagram via #tefalkeukenbattle
Je kunt ook meedoen met de wedstrijd via Instagram. Zodra je je foto van jouw gerecht deelt met #tefalkeukenbattle in je feed*, @tefalnederland tagt en je profiel op openbaar hebt staan doe je mee. Deel jouw foto tussen de 1e en de 30e kalenderdag van de betreffende maand en je doet mee. Easy peasy! Op uiterlijk elke 4e van de volgende maand, maken we de top 10 en de winnaar van de maand bekend.
* Delen via Instagram stories, geldt niet als deelname. 
 

Meer weten? De uitgebreide informatie en de voorwaarden, kun je op deze pagina vinden.

Opdracht juli: maak madeleines voor je Franse high tea!

Ondanks dat we niet in ons favoriete plekje in Frankrijk zijn, wil dit niet zeggen dat we de Franse keuken niet in huis kunnen halen! Daarom het thema van deze maand: op Staycation in Franse sferen. Bon appétit!

De opdracht
Maak jouw variant op madeleines. Ga jij voor een zoet gebakje met chocolade of fruit, of toch liever voor hartig met zalm-dille of pesto-mozzarella? 

Voorwaarden opdracht
De gebakjes dienen op z'n Frans hapklaar te zijn: lekker klein, zoals een madeleine. De typische vorm is niet noodzakelijk. Deel een foto in de Facebookgroep of op je Instagram feed met #tefalkeukenbattle van jouw gerecht.

Prijs
Maak kans op de nieuwe Tefal Cake Factory t.w.v. €159,951. Het recept van de winnende foto, publiceren we op www.tefal.nl/recepten onder vermelding van de winnaar. 

prijs

Basisrecept
Het basisrecept voor zelfgemaakte madeleines.

Naar basisrecept

 
1 Consumentenadviesprijs

Onmisbare producten voor je Franse high tea

Cake Factory

Tefal
Cake Factory
bakapparaat


€159,95 1
1   Consumentenadviesprijs
Crispybake bakvorm

Crispybake
bakvorm voor
8 madeleines


€11,99 1
1   Consumentenadviesprijs
Tefal Campo Isoleerkan 1.0 L Pastel mintgroen

Tefal
Campo Isoleerkan
Pastel mintgroen


€39,95 1
1   Consumentenadviesprijs

Inspiratie nodig?

Dit maakten andere deelnemers eerder. Ook mee doen? Deel jouw foto op jouw Instagram feed met de hashtag #tefalkeukenbattle of deel je foto in onze Facebook groep.