Doe mee met de Tefal Keuken Battle!

Ben jij een échte Tefal liefhebber en sta je graag in de keuken? Doe dan mee aan onze maandelijkse Tefal Keuken Battle, show jouw kookkunsten én maak kans op toffe Tefal producten! Elke eerste maandag van de maand maken we een nieuwe Tefal Keuken Battle en het thema bekend op deze pagina, via de Facebookgroep en Instagram om jullie uit te dagen in de keuken en aan de slag te gaan met de opdracht.

Hoe doe je mee met de Tefal Keuken Battle?

Deel een foto in de Tefal Keuken Battle groep
Via Facebook doe je mee door een foto van je gemaakte gerecht van de maandelijkse opdracht in de Tefal Keuken Battle Facebookgroep te plaatsen.

Deel een foto op Instagram via #tefalkeukenbattle
Je kunt ook meedoen met de wedstrijd via Instagram. Zodra je je foto van jouw gerecht deelt met #tefalkeukenbattle in je feed*, @tefalnederland tagt en je profiel op openbaar hebt staan doe je mee. Deel jouw foto tussen de 1e en de 30e kalenderdag van de betreffende maand en je doet mee. Easy peasy! Op uiterlijk elke 4e van de volgende maand, maken we de top 10 en de winnaar van de maand bekend.
* Delen via Instagram stories, geldt niet als deelname. 
 

Meer weten? De uitgebreide informatie en de voorwaarden, kun je op deze pagina vinden.

Kerst cupcakes

Opdracht december: maak een Kerst cupcake

December: een maand waarin we bijna allemaal de hele maand bezig zijn met Kerstmis en de voorbereidingen, dit jaar nog meer dan normaal. Met de cadeaus, je familie of goede vrienden en de gerechten en hapjes die gegeten zullen worden. Om alvast helemaal in de stemming te komen, is de opdracht van deze maand: een feestelijke Kerst cupcake! 

De opdracht
Creëer een Kerst cupcake, heerlijk als feestelijk dessert na het gourmetten! Ga jij voor een vrolijk rendier, een kerstboom toef of toch die schattige marshmallow sneeuwpop? 

Voorwaarden opdracht
De cupcake dient te bestaan uit een cakeje met daarop een Kerst attribuut. Deel een foto van jouw zelfgemaakte cupcake op je Instagram feed met de hashtag #tefalkeukenbattle en/of via onze Facebookgroep.

Prijs
Doe mee en maak kans op een Tefal Gourmet, t.w.v. €92,95 1 of één van de 10 Tefal MasterSeal 5-delige set vershoudbakjes t.w.v. €22,951 wanneer je deze maand in de top 10 belandt. 

prijs

Basisrecept
Het basisrecept voor vanille cupcakes                                                                          

Naar basisrecept

 
1 Consumentenadviesprijs

Onmisbare producten voor jouw Kerst cupcakes

Tefal Powermix HT6111 handmixer

Tefal
Powermix HT611 handmixer


€48,95 1
1   Consumentenadviesprijs
Tefal Expertise Hapjespan

Tefal
Cake Factory
KD8018 bakapparaat


€159,95 1
1   Consumentenadviesprijs
Tefal Powermix Met Mengkom HT6151 handmixer

Tefal
Powermix Met
Mengkom handmixer


€70,95 1
1   Consumentenadviesprijs
AIRBAKE Bakvorm voor 12 muffins J2555014

AIRBAKE Bakvorm
voor 12 muffins
J2555014


€14,99 1
1   Consumentenadviesprijs