header-kb.JPG

Doe mee met de
Tefal Keuken Battle!

Ben jij een échte Tefal liefhebber en sta je graag in de keuken? Doe dan mee aan onze maandelijkse Tefal Keuken Battle, show jouw kookkunsten én maak kans op toffe Tefal producten! Elke eerste maandag van de maand maken we een nieuwe Tefal Keuken Battle en het thema bekend op deze pagina, via de Facebookgroep en Instagram om jullie uit te dagen in de keuken en aan de slag te gaan met de opdracht.

Hoe doe je mee met de Tefal Keuken Battle?

Deel een foto in de Tefal Keuken Battle groep
Via Facebook doe je mee door een foto van je gemaakte gerecht van de maandelijkse opdracht in de Tefal Keuken Battle Facebookgroep te plaatsen.

Deel een foto op Instagram via #tefalkeukenbattle
Je kunt ook meedoen met de wedstrijd via Instagram. Zodra je je foto van jouw gerecht deelt met #tefalkeukenbattle in je feed*, @tefalnederland tagt en je profiel op openbaar hebt staan doe je mee. Deel jouw foto tussen de 1e en de 30e kalenderdag van de betreffende maand en je doet mee. Easy peasy! Op uiterlijk elke 4e van de volgende maand, maken we de top 10 en de winnaar van de maand bekend.

* Delen via Instagram stories, geldt niet als deelname.

Lees alle informatie en actievoorwaarden op deze pagina
keuken battle voorbeelden.JPG

Opdracht oktober: een herfstige volle soep!


De opdracht

De blaadjes vallen weer van de bomen! Dit betekent dat we weer lekker naar binnen gaan en kunnen genieten van stamppot, erwtensoep en andere heerlijke warme versnaperingen. Daarom gaan we weer heerlijk een herfstige soep maken; denk aan een pompoen-, erwten- of tomatensoep met een speciale twist!

Voorwaarden opdracht

Het moet uiteraard een vloeibare soep zijn, zelfgemaakt. We vinden het leuk als je even laat weten wat er precies in de soep zit.


Prijs

De meest creatieve herfstsoep krijgt van ons deze maand een Tefal Eco Respect blender t.w.v. €109,99 van ons! Deze blender bestaat uit 65% gerecycled materiaal.

Eco blender.png

Onmisbare producten
voor jouw herfstsoep!

Eco-design

Tefal Eco Respect MQ80E8 Hakmolen

Tefal Eco Respect MQ80E8 Hakmolen
undefined

Eco-design - €15 retour

Eco Respect BL46EN Blender

Eco Respect BL46EN Blender
undefined

Eco-design - €10 retour

Tefal Eco Respect HB46E8 Staafmixer

Tefal Eco Respect HB46E8 Staafmixer
undefined

Kliekjessoep

4 personen | 15 min voorbereiding | 3 uur kooktijd

kliekjessoep.JPG

Tom Yum soep

4 personen | 5 min voorbereiding | 25 min kooktijd

soepje.png