Doe mee met de Tefal Keuken Battle!

Ben jij een échte Tefal liefhebber en sta je graag in de keuken? Doe dan mee aan onze maandelijkse Tefal Keuken Battle, show jouw kookkunsten én maak kans op toffe Tefal producten! Elke eerste maandag van de maand maken we een nieuwe Tefal Keuken Battle en het thema bekend op deze pagina, via de Facebookgroep en Instagram om jullie uit te dagen in de keuken en aan de slag te gaan met de opdracht.

Hoe doe je mee met de Tefal Keuken Battle?

Deel een foto in de Tefal Keuken Battle groep
Via Facebook doe je mee door een foto van je gemaakte gerecht van de maandelijkse opdracht in de Tefal Keuken Battle Facebookgroep te plaatsen.

Deel een foto op Instagram via #tefalkeukenbattle
Je kunt ook meedoen met de wedstrijd via Instagram. Zodra je je foto van jouw gerecht deelt met #tefalkeukenbattle in je feed*, @tefalnederland tagt en je profiel op openbaar hebt staan doe je mee. Deel jouw foto tussen de 1e en de 30e kalenderdag van de betreffende maand en je doet mee. Easy peasy! Op uiterlijk elke 4e van de volgende maand, maken we de top 10 en de winnaar van de maand bekend.
* Delen via Instagram stories, geldt niet als deelname. 
 

Meer weten? De uitgebreide informatie en de voorwaarden, kun je op deze pagina vinden.

nobake

Opdracht oktober: rollend het najaar in!

De opdracht
De zomer zit er definitief op. De blaadjes vallen langzaam aan weer van de bomen, de avonden worden weer donkerder en de truien worden weer uit de kast gehaald. Tijd voor het heerlijke najaar! Heerlijk met een boek of favoriete serie, deken en een kop thee op de bank. De herfst is altijd een heerlijke periode om lekker te kokkerellen en experimenteren in de keuken.

De opdracht
Raw baking, no bake: oftewel, zoete gebakjes of lekkernijen die je niet hoeft te pakken. Energie balletjes, no bake cheesecake of zelfs koekjes! Google is your friend als je zoekt op "no bake".

Voorwaarden opdracht
Probeer de lekkernij echt te creëren zonder dat het in de oven hoeft: een no bake. Verder ben je vrij in koekjes, gebakjes, balletjes… laat je creatieve geeft de vrije loop! Deel een foto van jouw no-bake op je Instagram feed met de hashtag #nobake en/of via onze Facebookgroep.

Prijs
Maak deze maand kans op een 1e, 2e of 3e prijs! De 1e prijs is een een Tefal Quickchef staafmixer, de 2e prijs een Tefal 5 Second Chopper en de 3e prijs een Tefal MasterSeal vershouddoos 1,75L.

Het recept van de winnende foto, publiceren we op www.tefal.nl/recepten onder vermelding van de winnaar.

nobake

Onmisbare producten voor jouw kliekjes!

Tefal Quickchef HB6598 staafmixer

Tefal Quickchef
HB6598
staafmixer

€57,99
Naar productpagina
Tefal 5 second Chopper 900 ml hakmolen K13204

Tefal
5 second Chopper
900 ml hakmolen
K13204

€28,99
Naar productpagina
Tefal MasterSeal Vershouddoos lekvrij - inhoud 1,75L - vierkant K30217

Tefal MasterSeal
Vershouddoos lekvrij
inhoud 1,75L
vierkant K30217

€7,49
Naar productpagina
Tefal InfinyForce HB9441 4-in-1 staafmixer

Tefal
InfinyForce
HB9441
4-in-1 staafmixer

€7,49
Naar productpagina