Tefal - Keuken Battle 
 

Doe mee met de Tefal Keuken Battle!

Ben jij een échte Tefal liefhebber en sta je graag in de keuken? Doe dan mee aan onze maandelijkse Tefal Keuken Battle, show jouw kookkunsten én maak kans op toffe Tefal producten! Elke eerste maandag van de maand maken we een nieuwe Tefal Keuken Battle en het thema bekend op deze pagina, via de Facebookgroep en Instagram om jullie uit te dagen in de keuken en aan de slag te gaan met de opdracht.

Hoe doe je mee met de Tefal Keuken Battle?

Deel een foto in de Tefal Keuken Battle groep
Via Facebook doe je mee door een foto van je gemaakte gerecht van de maandelijkse opdracht in de Tefal Keuken Battle Facebookgroep te plaatsen.

Deel een foto op Instagram via #tefalkeukenbattle
Je kunt ook meedoen met de wedstrijd via Instagram. Zodra je je foto van jouw gerecht deelt met #tefalkeukenbattle in je feed*, @tefalnederland tagt en je profiel op openbaar hebt staan doe je mee. Deel jouw foto tussen de 1e en de 30e kalenderdag van de betreffende maand en je doet mee. Easy peasy! Op uiterlijk elke 4e van de volgende maand, maken we de top 10 en de winnaar van de maand bekend.
* Delen via Instagram stories, geldt niet als deelname. 
 

Meer weten? De uitgebreide informatie en de voorwaarden, kun je op deze pagina vinden.

Broodje hamburger

Opdracht september: maak je unieke broodje hamburger

Het is alweer september: de maand om te genieten van de nazomer. De laatste warme zomeravonden breken aan en zijn ideaal om nog voor een laatste keer in de zon extra te genieten van de barbecue. Daarom staat deze maand in het teken van grillen. En wat is nou lekkerder dan een gegrilde, klassieke burger? En het leuke is: je kan er eindeloos mee variëren.  

De opdracht
Maak jouw authentieke of favoriete broodje hamburger! Ga jij voor vlees, kip, vis of een vegetarische variant met jackfruit, halloumi of portobello?

Voorwaarden opdracht
Het broodje hamburger moet bestaan uit het broodje, met daartussen het hoofdingrediënt dat als burger dient (vlees, vis, kaas of groenten). Deel een foto van jouw zelfgemaakte burger op je Instagram feed met de hashtag #tefalkeukenbattle en/of via onze Facebookgroep.

Prijs
Maak kans op een Tefal OptiGrill Elite t.w.v. €219,951. Het recept van de winnende foto, publiceren we op www.tefal.nl/recepten onder vermelding van de winnaar. 

prijs

Basisrecept
Het basisrecept voor een klassieke cheeseburger met bacon

Naar basisrecept

 
1 Consumentenadviesprijs

Onmisbare producten voor je authentieke hamburger

Tefal OptiGrill Elite GC750D Slimme contactgrill

Tefal
OptiGrill Elite
Slimme contactgrill


€219,95 1
1   Consumentenadviesprijs
Tefal 5 second Chopper 900 ml hakmolen

Tefal
5 second Chopper
hakmolen


€25,95 1
1   Consumentenadviesprijs
Tefal Vleesmolen NE2051

Tefal
Vleesmolen
 


€70,95 1
1   Consumentenadviesprijs

Inspiratie nodig?

Dit maakten andere deelnemers. Ook mee doen? Deel jouw foto op jouw Instagram feed met de hashtag #tefalkeukenbattle of deel je foto in onze Facebook groep.