Doe mee met de Tefal Keuken Battle!

Ben jij een échte Tefal liefhebber en sta je graag in de keuken? Doe dan mee aan onze maandelijkse Tefal Keuken Battle, show jouw kookkunsten én maak kans op toffe Tefal producten! Elke eerste maandag van de maand maken we een nieuwe Tefal Keuken Battle en het thema bekend op deze pagina, via de Facebookgroep en Instagram om jullie uit te dagen in de keuken en aan de slag te gaan met de opdracht.

Hoe doe je mee met de Tefal Keuken Battle?

Deel een foto in de Tefal Keuken Battle groep
Via Facebook doe je mee door een foto van je gemaakte gerecht van de maandelijkse opdracht in de Tefal Keuken Battle Facebookgroep te plaatsen.

Deel een foto op Instagram via #tefalkeukenbattle
Je kunt ook meedoen met de wedstrijd via Instagram. Zodra je je foto van jouw gerecht deelt met #tefalkeukenbattle in je feed*, @tefalnederland tagt en je profiel op openbaar hebt staan doe je mee. Deel jouw foto tussen de 1e en de 30e kalenderdag van de betreffende maand en je doet mee. Easy peasy! Op uiterlijk elke 4e van de volgende maand, maken we de top 10 en de winnaar van de maand bekend.
* Delen via Instagram stories, geldt niet als deelname. 
 

Meer weten? De uitgebreide informatie en de voorwaarden, kun je op deze pagina vinden.

Apfelstrudel

Opdracht mei: chocoladeflikken voor Moederdag!

Moeders verdienen het om in het zonnetje te worden gezet tijdens Moederdag. En zelfgemaakt lekkerij mag daarom zeker niet ontbreken. Chocoladeflikken zijn ouderwets lekker, je kunt er goed mee variëren qua smaak en toppings én ze zijn ook nog eens heel makkelijk om te maken.

De opdracht
Maak jouw eigen chocoladeflikken! Ga jij voor noten, spikkels, smarties of een andere lekkere topping? Of misschien zelfs voor een karamel-zeezout of marshmallow variant?

Voorwaarden opdracht
Het moeten chocolade cirkels zijn met een topping naar keuze.  Deel een foto van jouw chocoladeflikken op je Instagram feed met de hashtag #tefalkeukenbattle en/of via onze Facebookgroep.

Prijs
Maak kans op Tefal Bakpakket t.w.v. €100,-1 met daarin een MasterSeal Fresh vershouddoos (3,7L), een Tefal handmixer, een Easy Grip muffinvorm, een bakkwast en een silicone spatel. Het recept van de winnende foto, publiceren we op www.tefal.nl/recepten onder vermelding van de winnaar.

1 Consumentenadviesprijs

5-delige set MasterSeal vershoudbakjes, een handmixer, een bakkwast en een spatel

Onmisbare producten voor jouw chocoladeflikken

Tefal Prep'Line HT4121 handmixer met mengkom

Tefal
Prep'Line HT4121
handmixer
met mengkom

€54,95 1
1   Consumentenadviesprijs
Tefal MasterSeal to Go Snackbox 0.55 L K31006

Tefal
MasterSeal to Go
Snackbox 0.55 L
K31006


€6,25 1
1   Consumentenadviesprijs
Tefal Slowcooker, multicooker en snelkookpan

Tefal MasterSeal
5-delige set
vershoudbakjes K30290

€22,95 1
1   Consumentenadviesprijs