Doe mee met de Tefal Keuken Battle!

Ben jij een échte Tefal liefhebber en sta je graag in de keuken? Doe dan mee aan onze maandelijkse Tefal Keuken Battle, show jouw kookkunsten én maak kans op toffe Tefal producten! Elke eerste maandag van de maand maken we een nieuwe Tefal Keuken Battle en het thema bekend op deze pagina, via de Facebookgroep en Instagram om jullie uit te dagen in de keuken en aan de slag te gaan met de opdracht.

Hoe doe je mee met de Tefal Keuken Battle?

Deel een foto in de Tefal Keuken Battle groep
Via Facebook doe je mee door een foto van je gemaakte gerecht van de maandelijkse opdracht in de Tefal Keuken Battle Facebookgroep te plaatsen.

Deel een foto op Instagram via #tefalkeukenbattle
Je kunt ook meedoen met de wedstrijd via Instagram. Zodra je je foto van jouw gerecht deelt met #tefalkeukenbattle in je feed*, @tefalnederland tagt en je profiel op openbaar hebt staan doe je mee. Deel jouw foto tussen de 1e en de 30e kalenderdag van de betreffende maand en je doet mee. Easy peasy! Op uiterlijk elke 4e van de volgende maand, maken we de top 10 en de winnaar van de maand bekend.
* Delen via Instagram stories, geldt niet als deelname. 
 

Meer weten? De uitgebreide informatie en de voorwaarden, kun je op deze pagina vinden.

home made (n)icecream

Opdracht juli: jouw favo shaslick

De shaslick: wie kent ‘m nou niet? Een populair fenomeen op de barbecue. Het leuke en lekkere aan shaslicks; je kunt er alle kanten mee op. Het is een leuk doe-het-zelf recept waarmee je met veel ingrediënten en sausjes kan variëren. Denk aan vlees of vis, maar ook groenten of zelfs fruit (als dessert) kun je gebruiken voor je slaslicks.

De opdracht
Maak jouw favoriete shaslick combinatie! Ga jij voor een groenten-, vis- of vleesspies?

Voorwaarden opdracht
Het moet vis, vlees, fruit en/of groenten zijn aan een spies. Deel een foto van jouw shaslick op je Instagram feed met de hashtag #tefalkeukenbattle en/of via onze Facebookgroep.

Prijs
Maak deze maand kans op een Tefal Smoke (indoor) Less grill ter waarde van €135,95 1. Het recept van de winnende foto, publiceren we op www.tefal.nl/recepten onder vermelding van de winnaar.

1 Consumentenadviesprijs

De prijs is een Tefal Smoke (indoor) Less grill

Basisrecept
Spies met gehaktballetjes en groenten

Naar basisrecept

 

Onmisbare producten voor jouw
home made shaslick!

Tefal Smoke Less TG9008 indoor grill

Tefal
Smoke Less
TG9008
indoor grill

€135,95 1
1   Consumentenadviesprijs
Tefal EVER SHARP koksmes met slijper

Tefal
EVER SHARP
3-in-1
koksmes met slijper


€24,95 1
1   Consumentenadviesprijs
Tefal Ingenio Salad dressing shaker K20730

Tefal Ingenio
Salad dressing shaker
K20730

€14,45 1
1   Consumentenadviesprijs