Doe mee met de Tefal Keuken Battle!

Ben jij een échte Tefal liefhebber en sta je graag in de keuken? Doe dan mee aan onze maandelijkse Tefal Keuken Battle, show jouw kookkunsten én maak kans op toffe Tefal producten! Elke eerste maandag van de maand maken we een nieuwe Tefal Keuken Battle en het thema bekend op deze pagina, via de Facebookgroep en Instagram om jullie uit te dagen in de keuken en aan de slag te gaan met de opdracht.

Hoe doe je mee met de Tefal Keuken Battle?

Deel een foto in de Tefal Keuken Battle groep
Via Facebook doe je mee door een foto van je gemaakte gerecht van de maandelijkse opdracht in de Tefal Keuken Battle Facebookgroep te plaatsen.

Deel een foto op Instagram via #tefalkeukenbattle
Je kunt ook meedoen met de wedstrijd via Instagram. Zodra je je foto van jouw gerecht deelt met #tefalkeukenbattle in je feed*, @tefalnederland tagt en je profiel op openbaar hebt staan doe je mee. Deel jouw foto tussen de 1e en de 30e kalenderdag van de betreffende maand en je doet mee. Easy peasy! Op uiterlijk elke 4e van de volgende maand, maken we de top 10 en de winnaar van de maand bekend.
* Delen via Instagram stories, geldt niet als deelname. 
 

Meer weten? De uitgebreide informatie en de voorwaarden, kun je op deze pagina vinden.

keukenbattle

Opdracht mei: de panpizza!

Summer is coming! En wat is nou lekkerder dan een zelfgemaakte pizza? Het is lekker, makkelijk, snel en je kunt er alle kanten mee op. Ben jij al bekend met de panpizza? In dit geval bereid je de verse pizza niet in de oven, maar in de pan.

De opdracht
Deel met ons jouw zelfgemaakte panpizza! Zoet of hartig, met de ingrediënten die jij lekker vindt! Parmaham met mozzarella, pesto en rucola of een Nutella pizza met marshmallows. Alles kan en mag.

Voorwaarden opdracht
Uiteraard moet dit een zelfgemaakte verse panpizza zijn.

Prijs
De lekkerste panpizza krijgt van ons deze maand de Tefal Ingenio Unlimited On 13-delige set t.w.v. €216,99. Ingenio pannen zijn pannen met een verwijderbare handgreep, waardoor je de pan eenvoudig kan omtoveren tot een een ovenschaal of zelfs een vershoudbakje dankzij alle slimme accessoires van Ingenio.

Het recept van de winnende foto, publiceren we op www.tefal.nl/recepten onder vermelding van de winnaar.

pannenset

Het basisrecept
Basis recept voor panpizza:

Naar basisrecept

Onmisbare producten voor jouw panpizza

Tefal Ingenio Unlimited On L3959143 3-delige Set
L3959143
Tefal Ingenio Unlimited On
3-delige Set 
€ 84,99
Tefal Ingenio Pannenkoekmes K20609
K20609
Tefal Ingenio Pannenkoekmes 
€ 7,99
Tefal Ingenio Unlimited On L3959343 13-delige Set
L3959343
Tefal Ingenio Unlimited On
13-delige Set 
€ 216,99
Tefal Ingenio pizzasnijder
K20609
Tefal Ingenio pizzasnijder 
€ 10,49