Eco Respect BL46EN Blender
Eco Respect BL46EN Blender
Eco Respect BL46EN Blender
Eco Respect BL46EN Blender
  • 20% korting met de code ECO-WEKEN

Eco Respect BL46EN Blender

Beoordeling met vier sterren (gemiddeld)

Ref.: BL46EN38

Minder impact, meer respect en altijd hetzelfde plezier!

  • ECOLOGISCH ONTWORPEN: Om de impact op het milieu te verminderen, heeft Tefal het Eco Respect assortiment ontwikkeld, een reeks ecologisch ontworpen producten. Ontdek meer op ecodesign.tefal.com
  • OPTIMAAL MENGEN: 800 W vermogen, 4 robuuste roestvrijstalen messen en een taps toelopende kanvorm voor efficiënt mixen zonder brokjes, elke keer weer. Hij verpletterde zelfs met gemak ijs.
  • WARME EN KOUDE RECEPTEN: Met de thermische schokbestendige glazen kan kunt u zonder zorgen overgaan van het mengen van hete ingrediënten (tot 80 °C) naar het crushen van ijs, met een capaciteit van 1,75 l (1,25 l in werking).
  • GEMAAKT IN FRANKRIJK: Product gemaakt in onze fabriek in Lourdes
Ontdek alle functies

Verzonden door Tefal Shop -
Verzonden door Tefal Shop - Voor 16.00 uur besteld, binnen 2 werkdagen in huis.
Verzonden door Tefal Accessoires - Levering binnen 4 tot 5 werkdagen.
(Gratis levering voor bestellingen boven de € 50). 30 dagen gratis retourneren.

PF_NL.png

Tot 30% eco-korting

Ontvang tijdens de Tefal ECO-WEKEN van 1 t/m 30 juni 2023 tot 30% korting op Tefal eco-design producten via tefal.nl met de code ECO-WEKEN.

undefined

2 jaar internationale garantie

15 jaar repareerbaar

30 dagen gratis retour

1-2 werkdagen levertijd

Ecologisch ontworpen om de impact op het milieu te beperken 

Super makkelijke en lekkere smoothie binnen handbereik met de Eco Respect blender! Met deze eco-ontworpen blender kun je allerlei lekkere warme of koude recepten bereiden. De krachtige motor van 800 W in combinatie met 4 roestvrijstalen geslepen messen zorgt ervoor dat je dag na dag snel en efficiënt kunt mixen. De eenvoudige draaiknop met twee snelheden en pulse functie maken het gemakkelijk om precies de juiste textuur te krijgen. De thermische schokbestendige glazen kan zorgt ervoor dat je zorgeloos kunt mengen, van hete ingrediënten (tot 80°C) tot het crushen van ijs. De 3-in-1 Smart Lock maakt het gemakkelijker om de kan op zijn plaats te vergrendelen, beveiligt de messen automatisch voordat ze worden gebruikt en biedt veilige en gemakkelijke toegang tot de messen voor het reiniging. Dankzij de vier zuignappen op de basis blijft de blender stabiel, hoe hard de ingrediënten ook zijn.

Kenmerken

Main features

Toebehoren

Veelgestelde vragen