ActiFry Genius FZ7600 heteluchtfriteuse

Ref.: FZ760015

De gezonde en makkelijke manier om van je favoriete recepten te genieten

Koken als een waar genie met de ActiFry heteluchtfriteuse! De ActiFry Genius is een intelligent en veelzijdig keukenapparaat, met 9 automatische menu-instellingen voor verschillende gerechten. De Genius gebruikt bijna geen olie en zorgt daarmee voor heerlijke en gezonde maaltijden. De heteluchtfriteuse is uitgerust met 'Dual Motion Technology' en garandeert gemak en eenvoud; je hoeft niet te schudden of het bakproces in de gaten te houden.

Toon meer

Diensten en garanties

  • Inclusief 2 jaar garantie
  • Toegewijde klantenservice
  • Repareerbare producten gedurende 15 jaar

Tefal ActiFry Genius heteluchtfriteuse FZ7600

De ActiFry Genius heteluchtfriteuse is uitgerust met slimme functies en geavanceerde technologie; het resultaat is een gezonde en gemakkelijke manier om van gerechten te genieten, terwijl je absolute controle en gemak ervaart. Je hoeft niet tussentijds te schudden of het bakproces in de gaten te houden, dankzij de 'Dual Motion Technology' die ervoor zorgt dat je eten gelijkmatig bereid wordt door middel van hete lucht en de automatisch draaiende pendelarm. De ActiFry Genius friteuse laat je kiezen uit 9 intelligente menu-instellingen die zo geprogrammeerd zijn dat ze automatisch de bereidingstemperatuur, kooktijd en de rotatie van de pendelarm, aanpassen voor perfecte, krokante resultaten. Deze gezonde heteluchtfriteuse gebruikt weinig of geen olie om verse of bevroren ingrediënten te bereiden en weet hierbij de voedingswaarde te bewaren; geniet van heerlijke gezonde, maaltijden bereid met hete lucht.

undefined

Voordelen van ActiFry Genius FZ7600 heteluchtfriteuse

Dual Motion Technology

De exclusieve combinatie tussen hete lucht en de automatisch ronddraaiende pendelarm die de ingrediënten zachtjes ronddraait zorgt voor perfect bereidingsresultaten, waarbij je niet hoeft schudden of controleren. Geniet van ultiem gemak en snelheid.

undefined

Weinig tot geen olie nodig*   *Voor veel gerechten heb je geen olie nodig.

Of je nu verse of bevroren ingrediënten wilt bereiden, de ActiFry Genius zorgt ervoor dat voedingswaarden behouden blijven en het eten niet uitdroogt of aanbrandt. Daarmee krijg je uiteindelijk het gezondste resultaat op je bord.

undefined

9 Automatische menu-instellingen

Friet, Gepaneerde snacks, Deegsnacks, Loempia’s/samosas, Gehakt- & groenteballetjes, Kip en Desserts, plus twee innovatieve instellingen: '1-maaltijd-in-1-keer' en 'Wok en 'Wereldkeuken'

undefined

Ideale grootte voor familiemaaltijen

Een inhoud van 1,2 kg zorgt ervoor dat er tot 6 porties in een keer bereid kunnen worden

undefined

Koken in één handomdraai

Slimme weergave van specifieke ingrediënten maakt koken met het grootste gemak mogelijk. Het resultaat: perfecte maaltijden door alle ingrediënten tegelijk in één handomdraai te bereiden

undefined

Eenvoudig te gebruiken digitaal bedieningspaneel

Gemak met één druk op de knop: het grote scherm toont knoppen voor alle menu-instellingen, evenals de 'Vertraagde Start' en 'Warm Houden' opties. Zo heb je volledige controle over je bereidingen binnen handbereik.

undefined

Grote variatie aan heerlijke recepten

Inclusief kookboek, plus meer dan 300 recepten via de 'Mijn ActiFry' mobiele App, waarvan meer dan 150 recepten voor de 9 verschillende menu-instellingen

undefined

Eenvoudig schoon te maken

De deksel, binnenpan en pendelarm zijn allemaal uitneembaar en vaatwasmachinebestendig.

undefined

Vrijwel geen vetluchtjes

Dankzij de hetelucht-technologie, heb je met de ActiFry Genius geen last van vetluchtjes.

undefined

Regelbare temperatuur

De precieze en regelbare thermostaat (70 tot 220 °C) zorgt voor perfecte krokante resultaten wanneer je gebruik maakt van de handmatige stand. 

undefined

60-minuten-timer

Met de handmatige stand, kan je tot en met 60 minuten de juiste baktijd voor je favoriete gerechten selecteren.

undefined

Transparante glazen deksel

Geniet van optimaal zicht tijdens de bereiding, dankzij de transparante deksel van de ActiFry Genius.

undefined

Kenmerken

Toebehoren

Veelgestelde vragen

*Voor vele bereidingen hoef je geen olie toe te voegen