Equinox QB15E8 keukenmachine
Equinox QB15E8 keukenmachine
Equinox QB15E8 keukenmachine
Equinox QB15E8 keukenmachine

Equinox QB15E8 keukenmachine

Ref.: QB15E838

Maak deeg voor wel 5 pizza's tegelijk!*

  • GROTE CAPACITEIT: De kom heeft een inhoud van 4,8L en een spatdeksel, zo maak je deeg voor wel 5 pizza’s tegelijk, een ideale capaciteit voor de hele familie
  • PERFECT GLADDE RESULTATEN: Dankzij de planetaire dubbele mengbeweging roteren de kop van de keukenmachine en het patisserie-accessoire tegelijkertijd in tegengestelde richting. Hierdoor wordt elk deel van de kom bereikt, voor een snel, glad en gelijkmatig resultaat.
  • LUCHTIGE RESULTATEN: Met de Equinox bereik je eenvoudig luchtige resultaten, zoals opgeklopt eiwit, botercrème of meringues (tot 800ml crème).
Ontdek alle functies

Diensten en garanties

  • Inclusief 2 jaar garantie
  • Toegewijde klantenservice
  • Repareerbare producten gedurende 15 jaar

Tefal Equinox keukenmachine

De Tefal Equinox keukenmachine is het ideale apparaat om je te helpen tijdens het bakken en koken. De roestvrijstalen kom heeft een capaciteit van 4,8L en zorgt ervoor dat je grote hoeveelheden in een keer kunt bereiden, maak bijvoorbeeld deeg voor wel 5 pizza’s tegelijk*. Met de Equinox ben je verzekerd van perfecte resultaten. Dankzij de planetaire dubbele mengbeweging roteren de kop van de keukenmachine en het patisserie-accessoire tegelijkertijd in tegengestelde richting. Hierdoor wordt elk deel van de kom bereikt, voor een snel, glad en gelijkmatig resultaat. Ontdek de verschillende accessoires waarmee je zowel licht cakebeslag als zwaar pizzadeeg maakt. De Equinox heeft een vermogen van 800W, waardoor je eenvoudig al je favoriete recepten bereidt. De 6 verschillende snelheden en de pulsestand zorgen voor gladde, gelijkmatige mengsels.

Kenmerken

Toebehoren

Veelgestelde vragen

*een pizza met een dunne bodem en een diameter van 22 cm

*pizza's met een dunnen bodem en een diameter van 22 cm