Tefal Gourmet 8 Harmony

Gourmet 8 Harmony Multifunctioneel gourmetstel, grill en plancha voor gezellige maaltijden
  • 3 functies: gourmet, grill, plancha.

Artikelnummer: RE300112

€ 69,95

De betrokkenheid van Tefal

Gourmet 8 Harmony, funcooking voor iedereen!

Ontdek de Gourmet 8 Harmony: grill, plancha en gourmet in één. Deze multifunctioneel gourmetstel heeft 8 anti-aanbakpannetjes voor leuke avondjes met vrienden! Handig: kan ook als grill en bakplaat worden gebruikt! Dankzij de Thermo-Spot-temperatuurindicator weet je altijd precies wanneer je kunt beginnen met bakken. Bovendien is hij extra sterk en veilig met zijn Prometal-laag, die driemaal sterker is dan de gewone anti-aanbaklaag van Tefal.

Een mooi en praktisch gourmetstel om heerlijk te genieten samen met vrienden en familie.

Kenmerken
  • default

Eigenschappen
Hoofdfunctie Gourmet  
Type platen Grill  
Aantal platen 1  
Thermo-Spot® indicator    
Anti-aanbaklaag Ja  
Uitneembare platen    
Afneembaar snoer    
Consumentenadviesprijs
€ 69,95
Instructies & handleiding
Veelgestelde vragen
Na het gebruik schakel je het apparaat uit en trek je de stekker uit het stopcontact. Wacht totdat het apparaat volledig is afgekoeld voordat je het schoonmaakt.
Het centrale deel van het apparaat en het hitteschild kun je met een spons en afwasmiddel schoonmaken. Gebruik geen metalen schuurspons of schuurpoeder. Dompel het apparaat nooit onder in water.
Het verwarmingselement mag niet worden schoongemaakt. Als het element zeer vuil is, wacht je totdat het is afgekoeld en veeg je het schoon met een droge doek.
Afhankelijk van de porositeit is elke steen tot op zekere hoogte waterdoorlatend. Als je de steen in water legt, kan hij bij een volgende opwarming barsten of breken. De steen kan afgeveegd worden met een spons, maar gebruik liever geen afwasmiddel.
Reinig de steen nooit in de vaatwasmachine en dompel hem niet onder in water.
Het verwarmingselement hoeft niet schoongemaakt te worden. Als het echt vuil is, wacht dan tot het is afgekoeld en veeg het af met een droge doek.
Volg eerst de aanwijzingen in de gebruiksaanwijzing voor het starten van het apparaat. Controleer dan of het stopcontact goed werkt door er een ander apparaat op aan te sluiten. Als het nog altijd niet werkt, probeer dan niet het apparaat zelf open te maken of te repareren, maar breng het naar een erkend reparatiecentrum.
Gebruik het apparaat niet. Laat het snoer vervangen door een erkend reparatiecentrum om gevaar te voorkomen.
Je apparaat bevat veel materialen die geschikt zijn voor hergebruik of recycling. Breng het naar een verzamelpunt voor afval.
Ga naar de rubriek “Accessoires” op de website. Daar vind je gemakkelijk alles wat je nodig hebt voor je product.
Je vindt meer gedetailleerde informatie in de rubriek Garantie op deze website.