Ingenio Expertise
Ingenio Expertise
Ingenio Expertise
Ingenio Expertise
Ingenio Expertise
Ingenio Expertise
Ingenio Expertise
Ingenio Expertise

Ingenio Expertise

Ruimtebesparend dankzij de afneembare handgreep!

Dankzij de 100% veilige verwijderbare handgreep kan je met één klik eenvoudig van Ingenio pan wisselen. Gebruik een pan op de kookplaat, verplaats hem naar de oven, dien het gerecht ermee op aan tafel en bewaar kliekjes gemakkelijk in de koelkast. Daarnaast zorgt het ruimtebesparende, stapelbare design ervoor dat de pannen gemakkelijk op te bergen zijn. Uitgerust met een Titanium Excellence coating die extra lang meegaat.

Waarom kies ik voor de Ingenio Expertise pannenset?

  • Ingenio Expertise (koeken)pannen zijn geschikt voor alle warmtebronnen en de Thermo-Signal warmte indicator verzekert perfect bereide en smaakvolle maaltijden door koken op de juiste temperatuur.
  • De gepatenteerd veilige, verwijderbare handgreep met 10 jaar garantie* kan tot 10 kg** tillen.
  • De Titanium Excellence coating van de Ingenio Expertise koekenpannen is duurzaam en makkelijk te reinigen.

Toon meer
PF_NL.png

2 jaar internationale garantie

15 jaar repareerbaar

30 dagen gratis retour

1-2 werkdagen levertijd

Tefal Ingenio Expertise pannen assortiment: Dagelijks koken in een klik!

Van fornuis naar oven, koelkast of vaatwasser: Ingenio is de slimme oplossing voor flexibel koken. Makkelijk op te bergen dankzij het ruimtebesparende, stapelbare ontwerp. De gepatenteerd veilige, verwijderbare handgreep met 10 jaar garantie* kan tot 10 kg** tillen. Ingenio Expertise potten en pannen zijn geschikt voor alle warmtebronnen en de Thermo-Signal warmte indicator verzekert perfect bereide en smaakvolle maaltijden door koken op de juiste temperatuur, waardoor voedingsstoffen behouden blijven. De Titanium Excellence coating van deze Ingenio Expertise potten en pannen is duurzaam en makkelijk te reinigen. Elke dag weer heerlijke kookresultaten met Tefal, Wereld #1 in Kookgerei***. Het huidige Ingenio Expertise assortiment bestaat uit: 3-delige set (koekenpannen 24/28 cm + handgreep) 4-delige set (steelpan 16/18/20 cm + handgreep) *Deze Tefal garantie heeft geen invloed op de wettelijke consumentenrechten of niet uitsluitbare of beperkbare rechten, noch rechten ten opzichte van de winkelier van wie de consument het product heeft gekocht. ** Volgens interne testresultaten ***Onafhankelijke jury gegevens 2014, verkoop merkwaarde, categorie definitie kookgerei

Kenmerken

*Deze Tefal garantie heeft geen invloed op de wettelijke rechten van een consument en ook niet op de rechten die niet uitgesloten of beperkt kunnen worden, noch op de rechten ten opzichte van de verkoper bij wie de consument het product heeft gekocht.
**Volgens interne tests

*** De Titanium Excellence anti-aanbaklaag gaat tot 3x langer mee dan de Titanium Force anti-aanbaklaag.

**** Onafhankelijke paneldata uit 2014, merkwaarde, verkoopcijfers, categoriedefinitie kookgerei