NESCAFÉ® Dolce Gusto® Genio S KP2431 automatische koffiemachine

Ref.: KP243110

Verkocht door : Tefal Shop

De Genio S is een compacte koffiemachine met een hogedruksysteem (tot 15 bar), waarmee je met de NESCAFÉ® Dolce Gusto® capsules heerlijke koffie zet van professionele kwaliteit, mét een dikke fluweelzachte crèmelaag, in minder dan 30 seconden!

 • Ultracompact: Compacte en geavanceerde hogedrukcapsulemachine (tot 15 bar) compatibel met de NESCAFÉ® Dolce Gusto®
 • Kwaliteit op professioneel niveau: uitzonderlijke koffie met een dikke, fluweelzachte crèmelaag in minder dan 30 seconden
 • Gebruiksvriendelijke bediening: snelle en gemakkelijke bereiding van meer dan 30 koffiecreaties, met andere opties voor warme en koude dranken gecreëerd met één druk op de knop met een intuïtief LED-bedieningswiel
Ontdek alle functies

€ 89,99

Binnenkort weer op voorraad

 • undefined

  Beveiligde betaling

 • undefined

  Gratis verzending vanaf €50

 • undefined

  Gratis retourneren binnnen 30 dagen

Diensten en garanties

 • Inclusief 2 jaar garantie
 • Toegewijde klantenservice
 • Repareerbare producten gedurende 15 jaar

NESCAFÉ® Dolce Gusto® Genio S KP2431 Automatische koffiemachine Wit van Krups®

Een eersteklas koffiemachine voor een mooie prijs: NESCAFÉ® Dolce Gusto® Genio S® dit is slechts één van de vele voordelen van deze compacte koffiemachine. Stel je favoriete dranken vanaf nu samen, zoals jij dat het lekkerst vindt, warm of koud, in stijl en de beste kwaliteit. Van espresso en koffie tot cappuccino en latte macchiatos. Wat je ook kiest, het resultaat is heerlijke koffie, dankzij het hogedruksysteem van de machine (tot 15 bar). Geniet thuis van meer dan 30 drankcreaties, die je met één druk op de knop kunt zetten. Zin in een grote kop koffie? Dat kan! De Genio S heeft namelijk een XL-functie. Met de intuïtieve LED-bedieningsring kan je de grootte van je drank kiezen van espresso tot XL koffie (300 ml). De machine stopt automatisch als de koffie klaar is, waardoor je gemakkelijk jouw perfecte kopje koffie krijgt. De ecostand schakelt de machine automatisch uit na 1 minuut inactiviteit en de machine is daarom energiezuinig. Slim, stijlvol, compact, handig ... wat kan je jezelf nog meer wensen? Ontdek nu de NESCAFÉ® Dolce Gusto® Genio S.

undefined

Voordelen van NESCAFÉ® Dolce Gusto® Genio S KP2431 automatische koffiemachine

AUTOMATISCHE TECHNOLOGIE:

Plaats de NESCAFÉ® Dolce Gusto® capsule van jouw keuze, stel je drank samen door aan de bedieningsring te draaien en druk op play: je koffiemachine stopt automatisch op het juiste moment om u de perfecte drank te bezorgen.

undefined

Hoge drukpomp:

Creëer thuis koffie van professionele kwaliteit in minder dan 30 seconden met een dikke fluweelzachte crema dankzij de krachtige pomp van max 15 bar die de delicate smaak en eersteklas aroma's van elke koffiecapsule perfect extraheert

undefined

WARM & KOUD

Jouw koffiemachine is zo veelzijdig dat je met gemak heerlijke koude dranken kunt bereiden. Probeer eens tijdens een heerlijke zomerse dag een ijskoffie te maken!

undefined

KOFFIEVARIËTEITEN VAN HOGE KWALITEIT: 

Geniet van meer dan 30 premium koffiecreaties, of je nu van koffie houdt, kort of lang, zwart of wit. Geniet van een keuze uit gedurfde Ristretto, intense Espresso, aromatische Lungo en volle Grande, tot schuimige Cappuccino en zachte Latte Macchiato, of zelfs warme chocolademelk en koude dranken.

undefined

XL-FUNCTIE

Met de XL-functie kan je grote formaten koffie zetten, handig voor bijvoorbeeld wanneer je onderweg bent.

undefined

HERMETISCH AFGESLOTEN CAPSULES 

Met onze hermetisch afgesloten capsules, die de versheid van de koffie behoudt, geniet je elke keer van verse koffie rijk aan smaak en aroma.

undefined

Jouw kit NESCAFÉ® Dolce Gusto® Genio S KP2431 automatische koffiemachine

Inbegrepen:

 • Eén Genio S White-machine
undefined

Kenmerken

ALGEMEEN

Toebehoren

Veelgestelde vragen