NESCAFÉ® Dolce Gusto® Infinissima Touch KP2708 automatische koffiemachine

Ref.: KP270810

Verkocht door : Tefal Shop

De Infinissima Touch is een koffiemachine met een strak design dat op het infinity symbool geïnspireerde is. Met de NESCAFÉ® Dolce Gusto® capsules zet je heerlijke koffie van professionele kwaliteit, mét een dikke fluweelzachte crèmelaag,

Geniet binnen enkele seconden van barista kwaliteit koffie met onze automatische NESCAFÉ® Dolce Gusto® INFINISSIMA Touch-koffiemachine van Krups. Door het hogedruksysteem (tot 15 bar) bereid je snel en eenvoudig meer dan 35 warme en koude dranken met één druk op de knop door het intuïtieve LED-touchscreen. Kies een van onze hermetisch afgesloten NESCAFÉ® Dolce Gusto® capsules voor heerlijke koffies met een dikke, fluweelzachte cremalaag en ga voor nog groter koffies met de XL-kopfunctie. Geniet thuis of onderweg van elke cupmaat.

Met zijn strakke ontwerp en de op het infinity symbool geïnspireerde vorm, kun je je omgeving verbazen met oneindig veel koffiemogelijkheden. Met zijn verwijderbare waterreservoir van 1,2 liter en unieke roterende lekbak is de INFINISSIMA Touch Automatic de ultime manier om thuis te genieten van een heerlijke barista kwaliteit kop koffie .

Toon meer

Verlaagde prijs € 116,99 Adviesprijs* € 139,99

Op voorraad

|Voor 16.00 uur besteld, binnen 2 werkdagen in huis

 • undefined

  Beveiligde betaling

 • undefined

  Gratis verzending vanaf €50

 • undefined

  Gratis retourneren binnnen 30 dagen

Diensten en garanties

 • Inclusief 2 jaar garantie
 • Toegewijde klantenservice
 • Repareerbare producten gedurende 15 jaar

INFINISSIMA Touch Automatic is een strakke, verfijnde en stijlvolle machine die uw koffiemomenten gemakkelijk maakt.

Geniet thuis van je favoriete koffies met het nieuwe NESCAFÉ® Dolce Gusto® INFINISSIMA Touch Automatic-koffiezetapparaat van Krups. Dankzij het hogedruksysteem (tot 15 bar) en automatische stopsysteem kunt u nu ook thuis genieten van professionele koffiedranken met een dikke, fluweelzachte crema. INFINISSIMA Touch Automatic is een strakke, verfijnde en stijlvolle machine die uw koffiemomenten gemakkelijk maakt. Schuif gewoon je favoriete capsule erin en zet eenvoudig je drankje met behulp van het intuïtieve LED-touchscreen. Dankzij de XL-functie kun je zelfs groots denken om zo van ieder koffieformaat te genieten. Het waterreservoir van 1,2 liter van de machine staat gelijk aan minder navullingen en meer goede koffie. Of je nu een Cold Brew-fan, een Latte Macchiato-liefhebber of een Espresso-liefhebber bent, je vindt je favoriet in ons coffeeshopmenu met meer dan 35 creatieve melanges! Bovendien maken de eco-modus, welke de machine uitschakelt na één minuut inactiviteit, en de ontkalkingswaarschuwing uw koffieroutine uiterst handig. Met NESCAFÉ® Dolce Gusto® INFINISSIMA Touch Automatic van Krups ben jij je zelf de barista. Het is tijd om thuis te genieten van de ultieme koffie ervaring.

undefined

Voordelen van NESCAFÉ® Dolce Gusto® Infinissima Touch KP2708 automatische koffiemachine

AUTOMATISCHE TECHNOLOGIE:

Plaats de door jou gekozen NESCAFÉ® Dolce Gusto® capsule in de INFINISSIMA Touch, pas je drank aan door aan door middel van het LED-Touch screen en druk op 'play': het koffiezetapparaat stopt automatisch op het juiste moment om zo de perfecte samenstellingen in een drank te verwerken.

undefined

XL FUNCTIE:

Met de beschikbare XL-functie kun je grote koffies zetten voor thuis of onderweg.

undefined

WARME & KOUDE DRANKEN :

Uw koffiezetapparaat is zo veelzijdig dat u met gemak ook heerlijke koude drankjes kan bereiden. Zorg ervoor dat je de nieuwe New Orleans Style Cold Brew Coffee hebt geprobeerd!

undefined

HOGE KWALITEIT KOFFIE VARIATIES :

Geniet van meer dan 35 koffiecreaties. Geniet van een gedurfde Ristretto, intense Espresso, aromatische Lungo en volle Grande, een schuimige Cappuccino en zachte Latte Macchiato, of zelfs warme chocolademelk, thee en koude dranken.

undefined

HOGE DRUK SYSTEEM (TOT 15 BAR) :

Maak thuis koffie van professionele kwaliteit in minder dan 30 seconden met een dikke fluweelzachte crèmelaag, dankzij de krachtige druk van max. 15 bar, die perfect de delicate smaak en premium aroma's van elke koffiecapsule extraheert.

undefined

10 JAAR REPAREERBAAR : 

Een 10 jaar lang repareerbaar product bij 6500 reparatiecentra wereldwijd, onderdeel van onze inspanningen om het milieu te helpen beschermen en afval te verminderen

undefined

HERMETISCH AFGESLOTEN CAPSULES :

Met onze hermetisch afgesloten capsules, die de versheid van de koffie behoudt, geniet je elke keer van verse koffie rijk aan smaak en aroma.

undefined

TWEE JAAR GARANTIE :

Geniet van twee jaar garantie

undefined

ENERGIE BESPAREND :

Dit koffiezetapparaat heeft een A+ klasse energielabel en een eco-stand. De machine schakelt automatisch uit na 1 minuut inactiviteit.

undefined

Kenmerken

ALGEMEEN

NESCAFÉ® Dolce Gusto® INFINISSIMA Touch Automatic koffiemachine - zwart van Krups®

Geniet thuis van je favoriete koffies met het nieuwe NESCAFÉ® Dolce Gusto® INFINISSIMA Touch Automatic-koffiezetapparaat van Krups.

Dankzij het hogedruksysteem (tot 15 bar) en automatische stopsysteem kunt u nu ook thuis genieten van professionele koffiedranken met een dikke, fluweelzachte crema.

INFINISSIMA Touch Automatic is een strakke, verfijnde en stijlvolle machine die uw koffiemomenten gemakkelijk maakt. Schuif gewoon je favoriete capsule erin en zet eenvoudig je drankje met behulp van het intuïtieve LED-touchscreen. Dankzij de XL-functie kun je zelfs groots denken om zo van ieder koffieformaat te genieten. Het waterreservoir van 1,2 liter van de machine staat gelijk aan minder navullingen en meer goede koffie.

Of je nu een Cold Brew-fan, een Latte Macchiato-liefhebber of een Espresso-liefhebber bent, je vindt je favoriet in ons coffeeshopmenu met meer dan 35 creatieve melanges!

Bovendien maken de eco-modus, welke de machine uitschakelt na één minuut inactiviteit, en de ontkalkingswaarschuwing uw koffieroutine uiterst handig. Met NESCAFÉ® Dolce Gusto® INFINISSIMA Touch Automatic van Krups ben jij je zelf de barista. Het is tijd om thuis te genieten van de ultieme koffie ervaring.

Toebehoren

Veelgestelde vragen