Aantal personen
Kosten
Moeilijkheidsgraad
Voorbereiding
Kooktijd
Rusttijd
Was de sinaasappel en de citroen en verwijder de schil met een dunschiller.
Plaats de menger en doe de melk, 60 g suiker, de kaneel en de schil in de keukenmachine.
Laat 15 min koken op snelheid 3 op 90°C.
Giet de melk door een zeef.
Spoel de kom en plaats de klopper.
Doe de eieren, de eidooiers, de bloem, de Maïzena® en de overgebleven suiker in de kom.
Mix 1 min op snelheid 6.
Na 30 s voegt u de melk toe via de opening in het deksel.
Start het dessertprogramma op snelheid 5 op 90°C gedurende 15 min.
Wanneer het programma klaar is, mixt u het mengsel 30 s op snelheid 7 tot een gladde crème.
Vul 6 schaaltjes en zet ze 1 uur in de koelkast.
Bestrooi de crème met bruine suiker en karamelliseer met een brander voor het opdienen.
Snijd, bereid en kook in jouw Cuisine Companion!
Vind gebruiksaanwijzingen voor je Tefal producten
Krijg antwoorden op al je vragen
Onze adviseurs staan voor je klaar