Aantal personen
Kosten
Moeilijkheidsgraad
Voorbereiding
Kooktijd
Rusttijd
Plaats het mes om te kneden/hakken en doe de melk en de gist in de keukenmachine.
Laat lauw worden op snelheid 3 op 35°C gedurende 3 min.
Voeg de eieren, de bloem, het zout, de vanillesuiker en de boter toe en start het deegprogramma P2 gedurende 3 min.
Na afloop van het programma haal je het deeg uit de keukenmachine en voeg je de parelsuiker toe.
Doe het deeg in een schaal, leg er een doek over en laat 30 min rusten.
Verwarm het wafelijzer.
Maak een deegbal, leg hem in het wafelijzer en laat ongeveer 7 min bakken.
Herhaal dit met de rest van het deeg. TIP - Het deeg van de Luikse wafels is zeer compact. Dit is normaal!
Snijd, bereid en kook in jouw Cuisine Companion!
Vind gebruiksaanwijzingen voor je Tefal producten
Krijg antwoorden op al je vragen
Onze adviseurs staan voor je klaar