Aardappelgratin
- Totale tijd 40min.
- 20min.
Bereiden - 20min.
Koken - 0min.
Afkoelen
Ingrediënten
4 personen
1 kg Aardappelen
1 Gesnipperde gele ui
2 takje Verse tijm
Citroen
Zout, peper
15 cl Groentebouillon
1 tl Dijon mosterd
30 g Boter
60 g Geraspte Parmezaanse kaas
Toebehoren
Grillen
Bereiding
Stap 1 /4
Was, schil en snijd de aardappels in gelijke plakken.
Stap 2 /4
Vet een rechthoekige schaal in. Maak een laag aardappels door ze dakpansgewijs in de ovenschaal te leggen. Strooi er een derde van de uien, tijm, citroenrasp, zout en peper op. Herhaal dit proces totdat alle ingrediënten gebruikt zijn.
Stap 3 /4
Meng de groentebouillon met de mosterd en giet over de aardappels. Voeg wat klontjes boter toe en vervolgens de Parmezaanse kaas.
Stap 4 /4
Plaats de standaardplaat in het apparaat en zet de schaal aardappelen er bovenop. Zet het HETELUCHT-programma 20 minuten aan.