Artisjokken op Provençaalse wijze
- Totale tijd 55min.
- 15min.
Bereiden - 40min.
Koken - 0min.
Afkoelen
Ontdek het volledige assortiment
Toon meer - Ontdek het volledige assortiment -
Ingrediënten
4 personen
Bereiding
Stap 1 /8
Leg de artisjokbodems met 300 ml water in de ActiFry.
Stap 2 /8
Kook gedurende de aangegeven tijd.
Stap 3 /8
Giet af en snij de artisjokbodems in vieren.
Stap 4 /8
Doe de ui met de olie in de ActiFry en sluit het apparaat.
Stap 5 /8
Kook gedurende de aangegeven tijd.
Stap 6 /8
Meng de basilicum en de tomaat en doe deze ook in de ActiFry met alle andere ingrediënten en de artisjokbodems.
Stap 7 /8
Kook gedurende de aangegeven tijd.
Stap 8 /8
Serveer als bijgerecht.