Auberginerolletjes à la parmigiana
- Totale tijd 40min.
- 20min.
Bereiden - 20min.
Koken - 0min.
Afkoelen
Ontdek het volledige assortiment
Toon meer - Ontdek het volledige assortiment -
Ingrediënten
2 personen
100 g Tomatensaus
1 tl Uienpoeder
1 tl Knoflookpoeder
1 tl Gedroogde oregano
0.5 tl Zout
1 el Olijfolie
Peper
1 Mozzarella, in staafjes van 1 cm
400 g Aubergines in plakjes van 0,5 cm, gegrild of gebakken
1.5 el Geraspte Parmezaanse kaas
Bereiding
Stap 1 /4
Doe de tomatensaus, de ui, de knoflook, de oregano, olijfolie, zout en peper in een kom en meng. Zet apart. Leg een stukje mozzarella op het uiteinde van een plakje aubergine en rol het plakje voorzichtig op tot een rolletje. Herhaal deze handeling voor elk van de resterende aubergineplakjes.
Stap 2 /4
Giet de helft van de tomatensaus in de bodem van een springvorm die groot genoeg is voor dit gerecht. Plaats de auberginerolletjes rechtop in de bakvorm. Bedek met de rest van de tomatensaus en werk af met de geraspte Parmezaanse kaas.
Stap 3 /4
Zet de bakvorm in het apparaat voorzien van de bakplaat. Start het kookproces.
Stap 4 /4
Serveer met een groene salade.