Beignets
- Totale tijd 2u. 54min.
- 25min.
Bereiden - 29min.
Koken - 2u.
Afkoelen
Ingrediënten
4 personen
Bereiding
Stap 1 /11
Laat de boter zacht worden in de magnetron (45 sec). Meng in een aparte kom de bloem, de suiker, de gist en het zout. Voeg de eieren, het aroma, de kaneel, de boter en de melk toe en meng opnieuw.
Stap 2 /11
Laat de oven op lage temperatuur (50 °C) voorverwarmen.
Stap 3 /11
Wanneer het kneden klaar is, het deeg met behulp van een spatel van de randen van de kom schrapen en het deeg in de kom laten. Leg een doek op de kom en zet alles 1 uur in de oven.
Stap 4 /11
"Bestrooi het werkblad met bloem. Leg het deeg op het werkblad, bestrooi het deegoppervlak lichtjes met bloem en druk plat met de hand. Plooi het deeg dubbel en duw opnieuw plat (ongeveer 1 cm dik). Snijd 36 minibeignets uit het deeg met behulp van een steekvorm van 4 cm diameter. Bedek met een doek en laat 1 uur rusten."
Stap 5 /11
Laat de ActiFry® volgens de aangegeven tijd voorverwarmen.
Stap 6 /11
Olie de kuip van de Actifry in met een penseel, leg er 12 beignets in en smeer de beignets in met olie.
Stap 7 /11
Laat volgens de aangegeven tijd bakken.
Stap 8 /11
Herhaal de laatste twee etappes met de 24 resterende beignets.
Stap 9 /11
Laat volgens de aangegeven tijd bakken.
Stap 10 /11
Laat volgens de aangegeven tijd bakken.
Stap 11 /11
Bestrooi met poedersuiker of doop in jam. Smakelijk!