Blinde kalfsvinken met cantharellensaus
- Totale tijd 45min.
- 20min.
Bereiden - 25min.
Koken - 0min.
Afkoelen
Ontdek het volledige assortiment
Toon meer - Ontdek het volledige assortiment -
Ingrediënten
4 personen
Bereiding
Stap 1 /14
Laat de tomaten en de mozzarella goed uitlekken en snij de mozzarella in dunne schijfjes.
Stap 2 /14
Bestrooi de kalfslapjes aan elke kant met zout en peper. Leg op elk lapje vlees 4 basilicumblaadjes, 4 plakjes mozzarella en 3 tomaten.
Stap 3 /14
Rol de kalfslapjes op en zet de zogenoemde blinde vinken vast met een prikker.
Stap 4 /14
Smeer de blinde vinken in met koolzaadolie en leg ze in de ActiFry. Sluit vervolgens de deksel.
Stap 5 /14
Bak gedurende de aangegeven tijd.
Stap 6 /14
Maak ondertussen de cantharellen schoon en snij ze in kleine stukjes.
Stap 7 /14
Pel de ui en hak deze fijn. Haal de blinde vinken uit de ActiFry en voeg de gehakte ui toe aan de binnenpan. Sluit de deksel.
Stap 8 /14
Bak gedurende de aangegeven tijd.
Stap 9 /14
Voeg dan de cantharellen toe en sluit de deksel.
Stap 10 /14
Bak verder gedurende de aangegeven tijd.
Stap 11 /14
Overgiet met een beetje witte wijn en leng aan met de groentebouillon.
Stap 12 /14
Doe de blinde vinken opnieuw in de ActiFry en sluit de deksel weer.
Stap 13 /14
Bak gedurende de aangegeven tijd.
Stap 14 /14
Voeg tot slot de room en de fijngehakte peterselie toe aan de saus, en kruid met zout, peper en komijn. Serveer met rijst.