Chakchouka salade
- Totale tijd 1u. 10min.
- 25min.
Bereiden - 45min.
Koken - 0min.
Afkoelen
Ingrediënten
6 personen
Bereiding
Stap 1 /9
Snijd de aubergines in fijne halve plakken. Laat ze 30 min. vocht verliezen.
Stap 2 /9
Snijd de courgettes in halve schijfjes van 0,5-1 cm dik. Snijd elk schijfje daarna in 4.
Stap 3 /9
Snijd de aardappelen overlangs in 4. Snij elk stuk in plakjes van 0,5-1 cm dik.
Stap 4 /9
Snijd de paprika's in fijne reepjes.
Stap 5 /9
Hak de knoflook fijn.
Stap 6 /9
Spoel de aubergines.
Stap 7 /9
Doe de aubergines in de ActiFry. Strooi er de fijngehakte look en de suiker bovenop. Schik er de courgettes en de paprika's op. Doe de aardappelen in de kuip tegenover het handvat. Giet de olie over de aardappelen. Sluit het deksel
Stap 8 /9
Laat volgens de aangegeven tijd bakken.
Stap 9 /9
Dien koud of lauw op met stukjes schapenkaas.