Chocoladekoek uit de pan
Tefal
Recept van Tefal

Chocoladekoek uit de pan

ratings.0

-/5

  • Totale tijd 15min.
  • Bereiden
    5min.
  • Koken
    10min.
  • Afkoelen
    0min.

Ingrediënten

4 personen

  • 50 g pure chocolade

  • 50 g melkchocolade

  • 75 g bruine basterdsuiker

  • 1 ei

  • 125 g bloem

  • 1 tl bakpoeder

  • 60 g hazelnoten

  • 60 g boter

Bereiding

Stap 1 /7

Zorg ervoor dat u het Ingenio-handvat verwijdert wanneer u kookt op een kookplaat en/of in de oven.

Stap 2 /7

Breek de pure chocolade en melkchocolade in kleine stukjes. Verwarm de oven voor op 170 °C.

  • 50g pure chocolade
  • 50g melkchocolade

Stap 3 /7

Meng in een grote kom de suiker, ei, bloem en bakpoeder. Voeg de chocolade en hazelnoten toe.

  • 50g pure chocolade
  • 50g melkchocolade
  • 75g bruine basterdsuiker
  • 1 ei
  • 125g bloem
  • 1tl bakpoeder
  • 60g hazelnoten

Stap 4 /7

Smelt de boter op laag vuur in een koekenpan. Verdeel het mengsel gelijkmatig in de pan

  • 60g boter

Stap 5 /7

Laat 10 min op laag vuur garen.

Stap 6 /7

Zet de koekenpan in de oven en verwijder de Ingenio handgreep. Bak voor 20 min. De baktijd kan naar smaak variëren (krokanter of zachter).

Stap 7 /7

Laat afkoelen voor het serveren.

Schaal SS-185673

Handig!

€ 10,60

Schaal SS-185673

Rooster SS-185685

Onmisbaar!

€ 5,00

Rooster SS-185685

Schotel SS-185759

Referentie permanent uitverkocht

Schotel SS-185759

Ovenrooster SS-185760

Referentie permanent uitverkocht

Ovenrooster SS-185760