Crumble van rode vruchten
- Totale tijd 25min.
- 10min.
Bereiden - 15min.
Koken - 0min.
Afkoelen
Ingrediënten
2 personen
Voor de crumble:
35 g boter in blokjes
20 g hazelnotenpoeder
30 g bloem
15 g bruine suiker
20 g basterdsuiker
Het fruit:
200 g blauwe bessen
100 g frambozen
1 el basterdsuiker
1 tl citroensap
Bereiding
Stap 1 /5
Verwarm de oven voor op 210°C.
Stap 2 /5
Meng in een kom alle ingrediënten voor de crumble en wrijf totdat het mengsel op broodkruim lijkt.
35g boter in blokjes 20g hazelnotenpoeder 30g bloem 15g bruine suiker 20g basterdsuiker
Stap 3 /5
Meng in een kom het fruit met suiker en citroensap. Verdeel het fruit over de twee mini-braadpannetjes en strooi de crumble erover.
200g blauwe bessen 100g frambozen 1el basterdsuiker 1tl citroensap
Stap 4 /5
Bak gedurende 15 minuten.
Stap 5 /5
Geniet van de crumble warm of koud.