Dorade met tomaten en olijven
- Totale tijd 15min.
- 15min.
Bereiden - 0min.
Koken - 0min.
Afkoelen
Ingrediënten
4 personen
4 stuk doradefilets
4 el peterselie
0.5 stuk citroen
3 el olijfolie
1 teentje teentje knoflook
2 stuk tomaten
50 g olijven
zout
peper
Bereiding
Stap 1 /3
Meng de fijngesneden peterselie met het geschilde en fijngesneden teentje knoflook, de sap en geraspte schil van een halve citroen, olijfolie, zout en peper. Voeg de in stukken gesneden tomaten (zonder zaadjes) en plakjes olijf toe en zet aan de kant voor later.
4el peterselie 0.5stuk citroen 3el olijfolie 1teentje teentje knoflook 2stuk tomaten 50g olijven zout peper
Stap 2 /3
Zet de gril aan. Selecteer het programma Vis en druk op OK. Leg de doradefilets, op smaak gebracht met zout en peper, op de voorverwarmde gril en sluit het deksel. Bak totdat het scherm ‘medium well’ aangeeft of totdat het lampje oranje wordt.
4stuk doradefilets
Stap 3 /3
Serveer de doradefilets met de saus.