Gegrilde worst
- Totale tijd 20min.
- 10min.
Bereiden - 10min.
Koken - 0min.
Afkoelen
Ingrediënten
8 personen
4 g Honing
2 el Dijonmosterd
2 el Grove mosterd
4 takje Tijm
Zout, peper
1.4 kg Toulouseworst, één stuk
Toebehoren
Grillen
Bereiding
Stap 1 /3
Vermeng met de honing, de mosterd, de tijm en een snufje zout en peper.
4g Honing 2el Dijonmosterd 2el Grove mosterd 4takje Tijm Zout, peper
Stap 2 /3
Draai de worst weer terug in vorm en prik er twee spiesjes in om hem op zijn plek te houden. Bestrijk met het mosterdmengsel.
1.4kg Toulouseworst, één stuk
Stap 3 /3
Plaats de grilplaat in het toestel. Digitale versie: Zet de GRILL-stand aan op 200 °C en laat 15 minuten voorverwarmen. Leg de worst in de kom, bak gedurende 10 minuten en draai halverwege het bereidingsproces om. 2-in-1 mechanische versie: Zet aan op 200 °C en laat 15 minuten voorverwarmen. Doe de worst in de kom. Kook gedurende 10 minuten en draai halverwege het bereidingsproces om.