Geroosterde bloemkool met amandel-rucolapesto
Tefal
Recept van Tefal

Geroosterde bloemkool met amandel-rucolapesto

ratings.0

-/5

  • Totale tijd 28min.
  • Bereiden
    10min.
  • Koken
    18min.
  • Afkoelen
    0min.

Ingrediënten

5 personen

Bereiding

Stap 1 /6

1. Schep de bloemkoolroosjes om met de kerriepoeder en 3 el olijfolie.

Stap 2 /6

2. Verdeel de bloemkool over het mandje van de ActiFry en rooster in 15-18 min. beetgaar.

Stap 3 /6

3. Pureer intussen met de staafmixer de amandelen met 50 g rucola, de knoflook en de resterende olijfolie tot een grove pasta.

Stap 4 /6

4. Schep de kaas erdoor en breng de pesto op smaak met zout en peper.

Stap 5 /6

5. Schep de geroosterde bloemkool op een schaal. Bestrooi met de rest van de rucola en serveer met de amandel-rucolapesto.

Stap 6 /6

Tip: Bestrooi de bloemkool nog met wat extra snippers Parmezaanse kaas.

Schaal SS-185673

Handig!

€ 10,60

Schaal SS-185673

Rooster SS-185685

Onmisbaar!

€ 5,00

Rooster SS-185685

Schotel SS-185759

Referentie permanent uitverkocht

Schotel SS-185759

Ovenrooster SS-185760

Referentie permanent uitverkocht

Ovenrooster SS-185760