Gesmolten chocoladetaart
Tefal
Recept van Tefal

Gesmolten chocoladetaart

ratings.0

-/5

  • Totale tijd 27min.
  • Bereiden
    10min.
  • Koken
    17min.
  • Afkoelen
    0min.

Ingrediënten

2 personen

  • 100 g pure chocolade

  • 50 g boter

  • 1 ei

  • 1 eigeel

  • 50 g basterdsuiker

  • 20 g bloem

Bereiding

Stap 1 /5

Verwarm de oven voor op 200°C.

Stap 2 /5

Smelt de chocolade met de boter en mix tot een gladde massa.

  • 100g pure chocolade
  • 50g boter

Stap 3 /5

Klop in een kom de eieren los met de suiker. Voeg de gesmolten chocolade toe en roer de bloem erdoor.

  • 1 ei
  • 1 eigeel
  • 50g basterdsuiker
  • 20g bloem

Stap 4 /5

Verdeel het beslag over de mini-bakvormen en kook 12 minuten.

Stap 5 /5

Laat afkoelen en serveer de cake met custard en geplette pistachenoten

Schaal SS-185673

Handig!

€ 10,60

Schaal SS-185673

Rooster SS-185685

Onmisbaar!

€ 5,00

Rooster SS-185685

Schotel SS-185759

Referentie permanent uitverkocht

Schotel SS-185759

Ovenrooster SS-185760

Referentie permanent uitverkocht

Ovenrooster SS-185760